WhatsApp bestaat vijf jaar (infographic)

WhatsApp bestaat vijf jaar in november 2014. Wat zijn de hoogtepunten? Dat zie je in deze infographic.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

WhatsApp bestaat in november vijf jaar. Hoog tijd voor een infographic, waarin alle hoogtepunten voorbij komen. Hoe is het bedrijf ook alweer ontstaan? Welke slogans hanteren ze? En hoe snel zijn ze ook alweer gegroeid? Wat zijn de grootste concurrenten? Hieronder zie je alles in een notendop.


De berichtendienst was eerder deze week nog volop in het nieuws, toen ze blauwe vinkjes invoerden om te laten zien wanneer een bericht gelezen is. Dat leverde niet alleen blije reacties op: sommige mensen zien relaties op de klippen lopen als iemand niet snel genoeg reageert op een appje. Gelukkig zijn er manieren om de blauwe vinkjes te ontwijken en binnenkort zijn ze gewoon uit te schakelen.

WhatsApp 5 jaar infographic

Via Emerce

WhatsApp

WhatsApp is de populaire berichtendienst, die bijna iedere Nederlander op zijn of haar smartphone heeft staan. Hier vind je alles over WhatsApp op een rijtje: van berichten verwijderen, gesprekken archiveren, je privacy goed instellen en op de desktop gebruiken tot de betekenis van de gekleurde vinkjes, groepsgesprekken voeren en een hele WhatsApp-community opzetten. Check ook de beste WhatsApp-tips.

WhatsApp

Reacties: 36 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.