microsoft-office-ipad

Office 365-abonnees met iPad krijgen geld terug van Microsoft

Mensen met een Office 365 abonnement die Office-documenten wilden bewerken op de iPad, kunnen nu geld terugvragen bij Microsoft.

microsoft-office-ipadMicrosoft heeft afgelopen week bepaalde Office-functies gratis gemaakt op iPhone en iPad. Ook het maken en bewerken van documenten is voortaan gratis – twee functies waar je voorheen een abonnement voor moest afsluiten. Voel je je bekocht, dan is er goed nieuws: heb je een Office 365 Personal- of Home-abonnement gekocht om documenten te kunnen bewerken op je iPad, dan krijg je van Microsoft geld terug.

Een Office 365 Personal-abonnement kost 100 euro per jaar als je privégebruiker bent. Zo’n abonnement geeft je recht op extra functies, zoals extra opslagruimte op OneDrive, toegang tot de Office-apps voor de desktop en meer. Had je het abonnement aangeschaft om documenten op de iPad te kunnen bewerken, dan kun je geld terug krijgen. Er gelden wel een aantal regels. Zo moet je het abonnement hebben afgesloten op of na 27 maart 2014, de datum waarop Office voor iPad beschikbaar kwam. Ook moet je je abonnement voor 6 november 2014 hebben geactiveerd. Dit is de datum waarop de wijzigingen werden aangekondigd.

Je hebt nog tot 31 januari 2015 de tijd om je abonnement op te zeggen en een refund te vragen. Heb je je abonnement via de App Store afgesloten, dan moet je de refund regelen via de supportafdeling van de iTunes Store. Bij Microsoft duurt het 6 tot 8 weken voordat je je geld terug hebt. Meer informatie vind je op deze webpagina van Microsoft.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 november 2014, 16:00
Categorie Apps
Onderwerpen microsoft, office

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.