Reacties voor: Apple brengt watchOS 4.2 uit met bugfixes en wintersportfuncties

Apple Watch-gebruikers opgelet: Apple heeft watchOS 4.2 uitgebracht. Iedereen met een Apple Watch kan deze nu bijwerken naar de nieuwste versie. Check hier wat er nieuw is!
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Hopelijk is de oude berichten bug die ik had opgelost. Als ik de Apple Watch uit had staan ‘s nachts en ik zette hem ‘s ochtends weer aan kreeg ik heel regelmatig sms berichten van dagen terug ineens te zien weer.

  2. @Kees: Ik heb een gelijkaardige bug. Als ik van 1 bepaald iemand een bericht krijg, zie ik 2 berichten. Het eerste bericht is al weken hetzelfde en het tweede bericht is het nieuwe bericht.

  3. Hopelijk gaat men series 2 wat sneller nu; met die laatste update was ie echt loom

  4. Zie je de update nog niet, zorg er dan voor dat je iPhone alvast bijgewerkt is naar iOS 11.2.

    Is iOS 11.2 dan noodzakelijk voor 4.2?
    Ik zit namelijk op 11.1.2 en zie de update ook staan.

  5. Wat een waardeloos gedoe toch telkens weer met die watch updates. Blijven zoeken naar updates, dan weer gevonden en 7 uur resterend qua update tijd. En als het dan eenmaal gedownload is, nog even een uurtje of wat uittrekken om te installeren. Nu weeeer aan het zoeken… Dit is toch niet meer van deze “tijd”.

  6. @Elwin: ik heb er geen problemen mee hoor. Ik snap het probleem niet dat je even moet wachten voor de update gedownload is en geïnstalleerd is op je watch

  7. De apple Watch series 3 was binnen 15 minuten klaar met update’n. Misschien dat de oudere versies er langer over doen, maar ik ben met deze tijd wel tevreden.

  8. @Johan: Dat doe ik inmiddels ook snachts, maar dan nog valt hij regelmatig opnieuw in het zoeken naar update. WiFi is verder perfect qua verbinding. Ik snap gewoon niet waarom dat zo tergend langzaam moet gaan. Met je iPhone is het toch ook zo gebeurd? Laatst een beta van 2 gig binnen een kwartier geïnstalleerd en draaiend.

  9. Gisterenavond mijn iWatch 3G geüpdatet was binnen 3 kwartier gebeurd ⌚️⌚️👍

  10. @Elwin: Zal er ook wel aan liggen dat als de update vrijgegeven is en op de server staat bij Apple dat er mensen vanuit alle landen de update gaan downloaden en zo binnenhalen dat er bij sommige mensen het ook wel even langer duurt dan normaal. Bij mij was de update zo binnen alleen het installeren op de watch duurt inderdaad bijna ‘n uur, software wordt eraf gehaald en de nieuwe wordt er weer opgezet.

  11. Was het nu zo moeilijk voor Apple om de wintersportfuncties in eigen workout te stoppen? Vraag me soms af waar ze bij Apple mee bezig zijn, een nieuw icoontje voor een whisky glas, ha ha, daar zat ik nu echt op te wachten. Dat ze hun prioriteiten eens in de juiste volgorde zetten, en de belangrijke dingen eens oplossen ipv met prulletjes bezig te zijn.

  12. Origineel geplaatst door Marcel
    Gisterenavond mijn iWatch 3G geüpdatet was binnen 3 kwartier gebeurd ⌚️⌚️👍

    De update van mijn eerste generatie iWatch duurt inderdaad langer 75min.

  13. Ik krijg ‘m niet geïnstalleerd.. Meestal zegt de appartementen dat 4.0 de nieuwste versie is, en wanneer hij 4.2 wel ziet verliest de iPhone altijd de verbinding met de watch tijdens het voorbereiden om te downloaden.. 😢

  14. Sinds de update krijg ik mijn mac niet meer ontgrendeld met AW. Aangevinkt, maar het blijft draaien “turning on”. Kan er niets over vinden op internet, tenzij ik met mijn neus zoek…
    Voorheen had ik trouwens een viercijferige passcode, sinds de update is het weer vier cijfers.

  15. Zou ik de update uitvoeren op mij Watch eerste versie?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.