iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 5 december 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 5 december 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture: VandaagHet is Sinterklaasavond, maar als je dit leest zijn alle cadeautjes vast al uitgepakt en zit je met een beker chocolademelk nog na te genieten. Of misschien heb je helemaal geen Sinterklaas gevierd. Hoe dan ook: wij pakten de hele dag al uit met interessante artikelen voor jou. In één van onze nieuwtjes zat watchOS 4.2 verstopt, met onder andere wintersportfuncties. In een ander nieuwtje rolde Spotify’s Wrapped-overzicht uit het inpakpapier, terwijl je bij het uitpakken van de Gmail-app tegen een handige vernieuwing aan liep: je zit niet meer vast aan Gmail-accounts. Dat en meer lees je vandaag op iCulture!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

MarsEdit voor Mac

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • MarsEdit 4 - Blog Editor (gratis, macOS + IAP, 10.12+) - Deze blog-app voor de Mac is in versie 4.0 nog beter geworden en werkt met een nieuw betaalmodel.
  • Gboard: het Google-toetsenbord (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - Automatisch naar een donker thema switchen in deze toetsenbord-app van Google. Ook ondersteuning voor Traditioneel Chinees, voor het geval je daarop zat te wachten.
  • Powerpeers (gratis, iPhone, iOS 10.0+) - Met de Nederlandse Powerpeers-app kunnen mensen die zelf energie opwekken hun energiebronnen vinden.
  • My Vodafone (gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - Met de My Vodafone-app krijg je een seintje als er een storing is.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 december 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.