Apple Watch Sport met blauw en rood.

Vierde beta van watchOS 2.2 met verbeterde Kaarten-app nu beschikbaar

De vierde beta van watchOS 2.2 is zojuist door Apple beschikbaar gesteld. In watchOS 2.2 is de Kaarten-app onder handen genomen, terwijl het ook mogelijk wordt om meerdere Apple Watches aan één iPhone te koppelen.

Apple Watch Sport met blauw en rood.
Apple heeft momenteel een hoop beta-versies van verschillende besturingssystemen lopen en watchOS 2.2, het besturingssysteem van de Apple Watch, is er daar één van. Vandaag heeft Apple de vierde beta van watchOS 2.2 vrijgegeven, waardoor ontwikkelaars weer aan de slag kunnen met een frisse nieuwe versie.

watchOS 2.2: vernieuwde Kaarten-app en meerdere Apple Watches koppelen

De grootste vernieuwing van watchOS 2.2 vind je in de Kaarten-app. Zowel de app zelf als de Snelle blik is vernieuwd met een Dichtbij-functie. Hierdoor zie je welke interessante en nuttige locaties er in de buurt zijn, zoals restaurants, tankstations en andere handige locaties. In de Snelle blik van de Kaarten-app zag je voorheen een kaartje met je eigen locatie, maar dit is aangepast naar vier knoppen met snelkoppelingen naar je thuis- en werkadres, zoeken of locaties in de buurt.

Wil je meerdere Apple Watches aan één iPhone koppelen, dan is hier watchOS 2.2 en iOS 9.3 voor vereist. Zodra er meer nieuwe functies ontdekt zijn in deze vierde beta, dan updaten we dit bericht.

watchOS 2.2 beta 4 downloaden

Ben je ontwikkelaar en wil je de vierde beta van watchOS 2.2 downloaden, dan doe je dit vanaf je gekoppelde iPhone via de Watch-app. Tik in de Watch-app op Algemeen, gevolgd door Software-update. Let erop dat het noodzakelijk is dat de Apple Watch aan de oplader verbonden is en een batterijlading van minimaal 50% heeft.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 februari 2016, 18:58
Categorie iDevices
Onderwerpen apple watch, watchos 2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.