watchOS 2.2 voor Apple Watch nu in derde beta met vernieuwde Kaarten-app

De derde beta van watchOS 2.2 voor de Apple Watch is door Apple beschikbaar gesteld aan ontwikkelaars. watchOS 2.2 bevat een verbeterde Kaarten-app en maakt het mogelijk om meerdere Apple Watches aan één iPhone te koppelen.

watchOS 2.2 voor de Apple Watch is al een tijdje in beta beschikbaar en vandaag heeft Apple de derde verse van nieuwe update uitgebracht. Dankzij watchOS 2.2 is het, in combinatie met iOS 9.3 voor het eerst mogelijk om meerdere Apple Watches aan een iPhone te koppelen.


Apple-Watch-Sport-Goud

watchOS 2.2 met nieuwe Kaarten-app

Behalve het koppelen van meerdere Apple Watches aan één iPhone, bevat watchOS 2.2 ook een vernieuwde Kaarten-app. De Snelle blik van de Kaarten-app laat momenteel je huidige locatie op een kaart zien, waardoor deze Snelle blik behoorlijk wat tijd kost om te laden. In watchOS 2.2 is de kaart vervangen door vier grote knoppen: thuis, werk, zoeken en dichtbij. Tik hierop en je start direct een routebeschrijving naar de desbetreffende plek. Ook in de Kaarten-app zelf is de dichtbij-functie toegevoegd, waardoor je kan zoeken naar interessante locaties om je heen.

Zodra er nieuwe functies ontdekt zijn in de derde beta van watchOS 2.2, dan updaten we dit bericht.

Bekijk ook

Beta 2 van watchOS 2.2 met verbeterde Kaarten-app nu beschikbaar

De tweede beta van watchOS 2.2 voor de Apple Watch is door Apple beschikbaar gesteld voor ontwikkelaars. watchOS 2.2 maakt het mogelijk meerdere Apple Watches aan je iPhone te koppelen. Ook is de Kaarten-app verbeterd.

watchOS 2.2 beta 3 downloaden

Ben je ontwikkelaar en wil je de tweede beta van watchOS 2.2 downloaden, dan doe je dit vanaf je gekoppelde iPhone via de Watch-app. Tik in de Watch-app op Algemeen, gevolgd door Software-update. Let erop dat het noodzakelijk is dat de Apple Watch aan de oplader verbonden is en een batterijlading van minimaal 50% heeft.

Bekijk ook

watchOS: het complete overzicht

Alles over watchOS, de software waarop de Apple Watch draait. Op welke Apple Watch is watchOS beschikbaar, welke versies zijn er en wat zijn de releasedata? In dit artikel praten we je bij over alles wat je wil weten over watchOS.

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.