Apple-Watch-Sport-Goud

watchOS 2.2 voor Apple Watch nu in derde beta met vernieuwde Kaarten-app

De derde beta van watchOS 2.2 voor de Apple Watch is door Apple beschikbaar gesteld aan ontwikkelaars. watchOS 2.2 bevat een verbeterde Kaarten-app en maakt het mogelijk om meerdere Apple Watches aan één iPhone te koppelen.

watchOS 2.2 voor de Apple Watch is al een tijdje in beta beschikbaar en vandaag heeft Apple de derde verse van nieuwe update uitgebracht. Dankzij watchOS 2.2 is het, in combinatie met iOS 9.3 voor het eerst mogelijk om meerdere Apple Watches aan een iPhone te koppelen.

Apple-Watch-Sport-Goud

watchOS 2.2 met nieuwe Kaarten-app

Behalve het koppelen van meerdere Apple Watches aan één iPhone, bevat watchOS 2.2 ook een vernieuwde Kaarten-app. De Snelle blik van de Kaarten-app laat momenteel je huidige locatie op een kaart zien, waardoor deze Snelle blik behoorlijk wat tijd kost om te laden. In watchOS 2.2 is de kaart vervangen door vier grote knoppen: thuis, werk, zoeken en dichtbij. Tik hierop en je start direct een routebeschrijving naar de desbetreffende plek. Ook in de Kaarten-app zelf is de dichtbij-functie toegevoegd, waardoor je kan zoeken naar interessante locaties om je heen.

Zodra er nieuwe functies ontdekt zijn in de derde beta van watchOS 2.2, dan updaten we dit bericht.

watchOS 2.2 beta 3 downloaden

Ben je ontwikkelaar en wil je de tweede beta van watchOS 2.2 downloaden, dan doe je dit vanaf je gekoppelde iPhone via de Watch-app. Tik in de Watch-app op Algemeen, gevolgd door Software-update. Let erop dat het noodzakelijk is dat de Apple Watch aan de oplader verbonden is en een batterijlading van minimaal 50% heeft.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 februari 2016, 18:55
Categorie iDevices
Onderwerpen apple watch, watchos 2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.