Wall Street Journal: ‘Steve Jobs onderging levertransplantatie’

Volgens de Wall Street Journal heeft Apple-topman Steve Jobs een levertransplantatie ondergaan. Dat gebeurde zo'n twee maanden geleden in een ziekenhuis in Tennessee.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

steve jobsVolgens de Wall Street Journal heeft Apple-topman Steve Jobs een nieuwe lever gekregen. De levertransplantatie vond twee maanden geleden plaats in een ziekenhuis in Tennessee. Jobs is sinds afgelopen januari met ziekteverlof, maar de details van zijn tijdelijke vertrek zijn nooit bekendgemaakt. Volgens de Amerikaanse krant herstelt Jobs voorspoedig en komt hij later deze maand weer terug op zijn werk, zoals aangekondigd. Mogelijk werkt Jobs aanvankelijk alleen parttime. Jobs schijnt de afgelopen tijd regelmatig op het hoofdkantoor van Apple te zijn gesignaleerd. Maar recente foto’s daarvan zijn nog nergens opgedoken.

In het verleden werd Jobs behandeld voor alvleesklierkanker. Toen hij vorig jaar sterk vermagerd de keynote van WWDC 2008 presenteerde ontstonden geruchten over nieuwe gezondheidsproblemen. Jobs maakte later bekend dat hij aan een hormoonstoornis leed, waardoor hij voedingsstoffen niet goed opnam.

Bron: Wall Street Journal
Joachim was de eerste tipgever, bedankt!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juni 2009, 13:23
Categorie Apple
Onderwerpen gezondheid, steve jobs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.