Reacties voor: Waar blijft WinPwn?

De Windows-versie van Pwnage zou eigenlijk dit weekend al uitkomen, maar het team haalde de gestelde deadline niet. Wanneer komt 'ie wel? En wat is er eigenlijk zo handig aan deze manier van unlocken?
Lees het complete artikel → Waar blijft WinPwn?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. ik hoop dat hij snel uit lekt..

  2. Dit soort tools kunnen beter niet uitlekken, gewoon even wachten op de final release…
    dat bespaard een hoop ellende!

  3. Zo is dat. En eindelijk een tool die langer blijft werken.

  4. Waarom Pwnge als je ZiPhone hebt? Ik zit niet op WinPwn te wachten hoor…

  5. het werkt op elke firmware, ook bij toekomstige firmware-updates. Dat scheelt ontwikkeltijd in de toekomst

    “Het” werkt? Wat werkt er precies (ook bij toekomstige updates)? Elke firmwareupdate zal toch weer gekraakt moeten worden. Of zorgt Pwnage ervoor dat elke officiele update vanuit Apple altijd meteen op onofficiele iPhones gezet kan worden? (dus de de product- en simlock zijn nooit meer aan de orde).

    Dan zou inderdaad niet meer elke firmware update gekraakt hoeven worden en als ik het goed herinner uit het eerdere youtube filmpje kan je dan gerust vanuit iTunes elke update meepakken ipv elke keer te moeten restoren.

    Misschien basale info die ik hier (met enige vraagtekens dus) neerzet voor de expert, maar zeer nuttig voor iedereen die de Pwnage niet zo gevolgd heeft.

    Vervolgvraag is dan nog steeds of als je zo’n update meepikt nadat je de Pwnage tool op je iPhone toegepast hebt, of allerlei instellingen e.d. behouden blijven:

    Verder zit ik nog steeds in m’n maag met alle instellingen die ik gemaakt heb in de 1.1.3 telefoon die ik nu heb (denk aan alle programma’s, volgorde van icoontjes maar te meer geluids-, internet-, ipod-, mailinstellingen etc etc, maar ook bijv. m’n search en browsinghistory in safari, m’n google.nl/m fix).

    Een hele waslijst dus aan wijzigingen waardoor de telefoon nu werkt zoals ik het fijn vind, hoe kan ik die/dat soort dingen backuppen? Want dat doet iTunes niet lijkt me zo.

  6. Aargghh, irritante [quote] tags %^$#^%$@^&$

  7. @Jammin: Dat is precies het sterke punt van Pwnage, het patched ten eerste de OS bootloader zodat deze elke firmware accepteert, dus ook custom firmware met allerlei apps, tweaks, tools al ingebakken. Daarnaast is er ook de BootNeuter applicatie die je Baseband bootloader (die zich bezig houdt met de communicatie) permanent (maar omkeerbaar) kan unlocken.
    Qua back-up: ik weet dat er een app is die van dat soort dingen een back-up kan maken, maar ik kan even niet op de naam komen, kwestie van ff zoeken.

  8. je kan ook overstappen op een echte computer.

  9. Jelmer, past jou echte computer dan in je broekzak?

  10. @ multinova.. mijne wel hoor 😉
    kheb zon ZZZpc van asus 😛 hele kleine pc’s maar wel goed om op te internetten en als textverwerker 😛 maar je heb wel een best grote broekzak nodig 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.