Waar blijft WinPwn?

De Windows-versie van Pwnage zou eigenlijk dit weekend al uitkomen, maar het team haalde de gestelde deadline niet. Wanneer komt 'ie wel? En wat is er eigenlijk zo handig aan deze manier van unlocken?
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Windows PwnageWindows-gebruikers zitten tot nu toe vergeefs te wachten op een geschikte versie van Pwnage. Eigenlijk zou dit weekend al de Windows-versie uitkomen, maar afgezien van een aantal nieuwe screenshots hebben we nog niets bruikbaars gezien.

Het ontwikkelteam gaf gisteren nog een update, waarin wordt gezegd dat alle betatesters nog druk bezig zijn om alle bugs eruit te halen.Dat blijkt nog behoorlijk complex omdat Windows geen native HSFX-support heeft en Apple de broncode van hdiutil (en andere HSFX-utilities) niet vrijgeeft.

Nog even geduld dus. De ontwikkelaar hoopt dat de release spoedig zal plaatsvinden. Waar ging het bij Pwnage ook alweer om? We hebben net een uitgebreide Pwnage FAQ geplaatst waarin we op alle Pwnage-vragen een antwoord hopen te geven. Eén daarvan hadden we daar niet beantwoord: waarom is Pwnage beter dan ZiPhone? Het antwoord daarop is simpel: het werkt op elke firmware, ook bij toekomstige firmware-updates. Dat scheelt ontwikkeltijd in de toekomst en de kans dat Apple dit ‘lek’ dicht is erg klein. Verder is het ook makkelijk om je iPhone (bijvoorbeeld bij een reparatie) weer snel naar de originele fabrieksinstellingen terug te brengen. Even een restore uitvoeren naar de normale firmware en je iPhone is weer zo goed als nieuw.

Meer info over WinPwn: Update 4/08/08
Pwnage FAQ: iPhoneclub.nl

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 oktober 2009, 0:50
Categorie Jailbreak
Onderwerpen faq, firmware, pwnage tool, windows, ziphone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.