iPhone-hoesjes in lentekleuren

Lentekleuren 2019 voor de iPhone-hoesjes: Delfts blauw, lila en meer

Ook de iPhone-hoesjes zijn nu in lentekleuren verkrijgbaar. Kies uit lila, papaya, Delfts blauw of een van de andere zonnige kleuren.

Lentekleuren 2019 voor de iPhone-hoesjes

Apple heeft de voorjaarskleuren 2019 voor Apple Watch-bandjes uitgebracht, maar ook bij de iPhone-hoesjes zien we sinds vandaag nieuwe kleuren opduiken. Mint, papaja, korenbloemblauw, zonsondergang en lila zijn de nieuwe trendkleuren. Speciaal voor de Nederlanders is er ook de kleur Delfts blauw, die in andere landen ook gewoon ‘Delft blue’ heet. De kleuren sluiten aan op de die van de Apple Watch. Zo kun je je Delfts blauwe horlogebandje (€59) combineren met een Delfts blauwe iPhone-case (€45).

Dit zijn de nieuwe opties:

Siliconenhoesje voor XS (€45) en XS Max (€45):

 • Delfts blauw
 • Papaya
 • Mint

Lentekleuren 2019 siliconenhoezen

Leren hoesje voor XS (€55) en XS Max (€55):

 • Korenbloemblauw
 • Zonsondergang
 • Lila

Leren hoesjes lentekleuren 2019

Leren folio voor voor XS (€119) en XS Max (€149):

 • Korenbloemblauw
 • Zonsondergang
 • Lila

Lees ook alles over de voorjaarskleuren 2019 voor Apple Watch-bandjes, die vandaag eveneens zijn aangekondigd. Daarbij heeft Apple voor dezelfde kleurtinten gekozen: Delfts blauw, papaya en mint voor de fluorelastomeer bandjes en korenbloemblauw, zonsondergang en lila voor de lederen bandjes. De bandjes van textiel sluiten daarop aan qua kleurkeuze.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 maart 2019, 17:04
Categorie Accessoires
Onderwerp hoesje

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

  Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.