Reacties voor: Vodafone introduceert nieuwe iPhone-abonnementen vanaf 15 december 2011

Vodafone gaat op 15 december 2011 nieuwe abonnementen voor de iPhone invoeren. De prijs van de abonnementen gaat omhoog en de datalimiet gaat bij de goedkope abonnementen omlaag.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 51 reacties

  1. HAHAHAHAHAHAHHAAAAA zo en of je dan genaaid wordt of niet. Ik ben blij met mijn t-mobile ’08 i-500 met 25% korting dus 46 euro per maand… 500 minuten 500 sms en internet zonder limiet.

    Dit wordt echt te gek…

  2. Niet te geloven. We gaan terug in de tijd, waar het weer loont om een los toestel aan te schaffen en zelf een sim-only te nemen.
    Vodafone kon eerst nog trots zijn op haar betere netwerk, maar nu die minstens zo (over)belast wordt als die van t-mobile is daar ook weinig ‘premium’ beleving meer aan…

  3. en dat vind ik dus ook dit gaat ze een hoop klanten kosten. zo dom zijn ze daar dus. geef mij maar t mobile

  4. Echt schandalige prijzen LOL! pfff…Moet nu wel weer als vanouds idd naar goeie simonly dealtjes speuren..

  5. @nanomeister: Holy shit, dude hoe kreeg je die 25% korting 😐

  6. Ik hou me huidige abonnementje wel en koop de iPhone los.. Beter eenmalig wat meer uitgeven dan maandelijks genaaid worden.

  7. Een sim-only van Telfort is volgens mij het enigste betaalbare nog op het moment kan je nog kiezen voor 1 of 1,5 gb internetlimiet.

  8. (Red.) Verwijderd: taalgebruik.

  9. Dat wordt dus een simonly en een los toestel. Zodra ik van mijn abo bij vodafone verlost ben heet dat dan… zit alleen aan de ketting tot april 2013 helaas 🙁

  10. Heb al 10 jaar telfort sim only, en ik denk de komende 10 jaar ook nog wel.. 😀

  11. Heb HI van kpn.. betaal 25 euro in de maand.. 1000 smsjes en 400 belminuten. eindeloos internet en ik ben blij.. mocht mn contract verlengen.. niet gedaan.. losse iPhone gekocht.. ik hou dit de komende 1000 jaar nog wel 😀

  12. Pfff… minimaal 42,50 p/mnd voor 1GB internet. Minuten en sms boeit me niet, daar heb je whatsapp/viber/skype etc. voor.

    Voor 30 euro minder heb je wel een sim only met 1GB internet. Over 2 jaar is dat dus een verschil van 720 euro, daar koop je makkelijk een nieuwe iPhone voor.

    Dus vraag me af hoeveel je bij moet gaan betalen voor een iPhone 5 bij dit abo. Hij moet minimaal gratis zijn, anders is het niet interessant.

  13. Hè!! Is er iemand die ervaring heeft met dat gratis sim only abbonament wat je krijgt?? Ik ben gisteren gebeld door Vodafone met de vraag of ik intresse had, om GRATIS en voor NIKS een sim only kaartje nog opgestuurd wil krijgen ( 180 min of 180 sms en 250 gb internet) leuk om bv kado te geven, of als extra nummer… Zegt ze! Ze zegt een jaar geen abbonament kosten, en na een jaar komt die te vervallen.. Als je buiten de bundel van die 180 min komt dan betaalde je wel 30 cent per min of sms… ( maar goed, blijf je daar onder is het dus gratis…)

    Iemand hier al ervaring mee??? En zitten er toch verborgen adertjes onder het gras???? ( kan er namelijk niks over vinden op internet (over deze actie)

    Graag hoor ik of iemand hier meer over weet…. Ik wordt vanavond namelijk nog een keer gebeld of ik hier wel of geen gebruik van wil maken…. 🙂

  14. Ben ik de enige die zich niet druk maakt om het abonnement, maar meer om het eventueel verschijnen van de iPhone 5 in december???

  15. ik denk dat ik maar zuinig ga zijn op mijn iphone 4….. en een sim only erin over een jaar! pfff

  16. Origineel geplaatst door Nils Veldhuis
    Heb HI van kpn.. betaal 25 euro in de maand.. 1000 smsjes en 400 belminuten. eindeloos internet en ik ben blij.. mocht mn contract verlengen.. niet gedaan.. losse iPhone gekocht.. ik hou dit de komende 1000 jaar nog wel

    Er zijn nog steeds mensen die denken dat ze een huidig abonnement eindeloos kunnen houden zolang je maar niet verlengd…. Op een gegeven moment wordt je gewoon voor de keus gesteld… “Of je mag je abonnement verlengen met de nieuwe voorwaarden of beëindigen.. “. En dan vinden ze het cool dat ze mogen beëindigen, maar vergeten ze dat ze vervolgens ook gewoon een nieuw abonnement moeten afsluiten volgens de nieuwe voorwaarden… Kortom, uiteindelijk worden we allemaal richting een abonnement met de nieuwe voorwaarden gedreven..

  17. @Nick: Blijkbaar, mijn iPhone gaat nog wel ff mee…

    Nee, ook ik zit te wachten op de nieuwe iPhone..

  18. @Whistler: Daarom heb ik goed in mijn contract gekeken (net nog eens). Daar staat: zolang je abonnement loopt.. Dus ik zal het wel mee maken.. Voor nu ben ik er in elk geval nog rete blij mee 😀

  19. Ik denk dat Vodafone gewoon geen iPhone wil verkopen. Linksom of rechtsom, nog steeds is T-Mobile voordeliger. En iedere slimme smartphone gebruiker heeft natuurlijk allang de Onavo app geactiveerd.

  20. Een smartphone is een smartphone, toch wordt er qua abonnement onderscheid gemaakt tussen iOS en Android. Hoezo, waarom!?!?!?!?

  21. Ik zit bij vodafone met een iphone €29,50 abbo 275 minuten en sms verdubbelaar voor hetzelfde ben ik straks €65 kwijt ze sporen niet maar goed dit abbonnement verander ik nooit meer scheelt me €420 per jaar dus elke 18 maanden een los toestel kopen komt op hetzelfde neer en ga ik dus ook op die manier doen!!

  22. @KK001: Echt wel dat is nog het beste!!! Gewoon zelf een iPhone kopen en je abonnement lekker laten staan. Oplichters!!!

  23. Ga nadenken over stoppen met iPhone. M’n portemonnee leeghalen kan ik zelf wel. Terug naar de Nokia voor bellen en sms en de rest met de pc hoor. Reken eens uit wat je betaalt. 24 mnd x …. Kun je veel andere leuke dingen mee doen. Dan maar niet op nu.nl in de trein of email checken. Thuis internet betalen, met je smartphone een duur abo. Dubbele kosten die wel van salaris af gaan maandelijks. Je loopt leeg op al dat gedoe. T mobile moet me echt verleiden anders geen iPhone 5 voor mij maar einde abo. Voor de smartphone ging het ook prima. Laat me niet op belachelijke kosten jagen alleen om zo’n super toestel met tal van fantastische mogelijkheden te hebben.

  24. @appieh: Eindelijk lees ik eens een bericht van iemand die nuchter naar de ontwikkelingen kijkt en gewoon verstandig is.

  25. Origineel geplaatst door marek
    Hè!! Is er iemand die ervaring heeft met dat gratis sim only abbonament wat je krijgt?? Ik ben gisteren gebeld door Vodafone met de vraag of ik intresse had, om GRATIS en voor NIKS een sim only kaartje nog opgestuurd wil krijgen ( 180 min of 180 sms en 250 gb internet) ….

    250GB, dat lijkt me wel wat. 😛

  26. KPN, heeft nog steeds sim-only met ‘onbeperkt’ internet op het programma staan, toch is sim-only niet zo slim als het lijkt, heb het altijd gehad omdat KPN geen iPhone aanbood, maar ben nu net zo duur uit, maar de iPhone werd wel met €500,- gesponsord!!!

  27. @nanomeister: Och dat betekend dat t-mobile binnenkort weer te kampen krijgt met een slecht netwerk want iedereen wil weg bij vodafone en kpn… En t-mobile zal ook ooit zijn prijzen om hoog moeten gooien anders gaan ze failliet

  28. @nanomeister: Heel slim, alleen je betaald nu wel iedere maand voor een iPhone, die je niet krijgt, dat zijn toch €700 die je bij moet leggen, dus zo slim ben je niet!!!En ook je Tmobile internet is niet onbeperkt, de snelheid is namelijk beperkt, €700 gedeeld door 24 is €30 plus €46 is €76,-!!!

  29. Origineel geplaatst door Peter
    Niet te geloven. We gaan terug in de tijd, waar het weer loont om een los toestel aan te schaffen en zelf een sim-only te nemen. Vodafone kon eerst nog trots zijn op haar betere netwerk, maar nu die minstens zo (over)belast wordt als die van t-mobile is daar ook weinig ‘premium’ beleving meer aan…

    Ja, maar het naaiende is dat ze gewoon dwingen om een abonnement met telefoon te nemen, omdat je gewoon bijna geen internet data erbij krijgt…

  30. Nu nog visual voicemail. Het enige wat n iphoneabo echt zou onderscheiden van de overige bundels die VF momenteel voert.
    Duurder maken ze t iedere keer weer wel. Jammer ook dat ik die hoge internetsnelheid nog nooit gehaald heb.

  31. Jongens toch,

    Heeft Iphoneclub nog steeds niet gezien dat er al vanmiddag een update was met betrekking tot dit artikel.
    Vodafone heeft gezegd, dat deze gegevens afkomstig zijn uit een dummy-systeem.

    Dat heb je als je ook geen bron bij het artikel neerzet!

  32. Bij wijzigen van abonnementsvoorwaarden/kosten kan klant per direkt zijn/haar abonnement opzeggen en inderdaad opzoek gaan naar andere abonnement of sim-only providers.
    Succes!

  33. @MarcelXXX: Onbeperkt is onbeperkt! Voor whatsapp of email ophalen heb je echt geen snel internet nodig hoor!! Is zelfs op trage momenten bij tmobile snel genoeg! Dan maar even geen YouTube! Who cares! Bij tmobile ben je het slimste af! Heel simpel, kun je lang en breed over lullen!

  34. Ik wou wachten tot de nieuwe iPhone.. Maar ik ga dan toch morgen maar snel verlengen voor de iPhone4! Echt geen zin tientallen euro’s per maand meer kwijt te zijn voor de komende 2 jaar.

    Dan maar geen nieuw model iPhone!

  35. Vodafone claimt dat de informatie naar buiten is gekomen via een zogenoemd ‘dummy-systeem’, zegt woordvoerder Jasper Koek. “Dat gebruiken wij om de abonnementssystemen voor volgende abonnementen te testen. Deze systemen bevatten echter niet de nieuwe info, omdat nieuwe tarieven pas enkele weken voordat ze ingaan worden vastgesteld. We gaan de beveiliging van deze systemen opvoeren om dit soort lekken in de toekomst te voorkomen.” Woordvoerder Jasper Koek weet echter niet waarom er nieuwe en geloofwaardige info in een testsysteem wordt gezet. (bron: Tweakers)

  36. @Larzzz: ‘t Is nog steeds niet gezegd, dat er 15 december niets gebeurd en dat de prijzen dan niet weer omhoog gaan. Ik vond het maar een slechte smoes.

  37. @peter: Precies! Want je maakt mij niet wijs dat de prijzen van gewone abo ‘s wel omhoog gaan maar die van de iPhone niet. Miss nog wel eerder dan medio dec. Ook.

  38. Schadalige prijzen

  39. Ik zit niet bij VF en was ook niet van plan om daar ooit te komen. Nu zie ik waarom ik gelijk had. Stelletje afzetters.

  40. 15 december 2011 omdat de werkzaamheden voor het LTE-netwerk van Vodafone dan pas klaar zullen zijn.
    Logisch dat mensen meer willen betalen voor sneller internet..

  41. Tja, wat zullen we erover zeggen.
    Niet alleen de abonnementen zijn best prijzig, de algemene voorwaarden mbt afronden belminuten enz zijn ook superongunstig.

    Zit nu nog bij t-mobile met een i-150 ’08, en houdt deze lekker aan. Ik kan iedereen aanraden die nu een oude i-bundel heeft om gewoon niet te verlengen.

  42. Tja. Twijfel twijfel. Heb een inmiddels afgelopen T-Mobile i-150 ’08 contract voor mijn 3GS die ik nog even laat doorlopen, maar ben ECHT ontevreden over het T-Mobile netwerk.

    Op mijn iPad 2 heb ik Vodafone, en dat netwerk is in ieder geval waar ik kom echt stukken beter.

    Dus de afweging voor mij was simpel: absoluut naar VF. Maar met deze prijzen wordt het wel een dure affaire.
    Zeker omdat ik dus een iPhone en een iPad data abonnement heb (tethering of mobile hotspot zie ik vanwege batterijduur niet zo zitten).

    Denk dat het voor mij dan toch maar een iPhone Smart 100 wordt bij VF. Aan een goedkoop abo zonder dekking heb je ook niets.

  43. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn
    En Tweakers is wel degelijk gelinkt vanuit ons artikel, zoals het hoort.

    Op zich eens met de rest van je reactie, maar moest wel erg goed zoeken naar die link naar Tweakers. Inderdaad, hij staat er, maar zag het pas na echt drie keer zoeken.

    Is gewoon een vermelding bron: URL onder het artikel niet handiger en netter?

  44. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn
    Expliciet ‘Bron: ‘ onder een artikel plaatsen is niet gebruikelijk op websites (kijk maar op andere nieuws-sites). We doen het de ene keer wel, de andere keer niet. Deze keer dus niet.

    Niet gebruikelijk in NL dan kennelijk, want sites als Engadget.com en Gizmodo.com doen het nadrukkelijk wel en bij elk artikel waar van toepassing. Vind ik nog steeds toch netter. Niet alleen voor het geven van de credits, ook voor de lezer van het artikel die de bron wil zien voor meer informatie.

  45. Waarom hebben mensen het steeds over snel verlengen of overstappen? Gewoon niets doen en je behoudt gewoon je oude abo!!

    Contract is daarna per maand op te zeggen maar ga NOOIT verlengen zonder minimaal een nieuwe phone. En verlengen is vaak ook een nieuw contract dus dan pas krijg je de nieuwe voorwaarden.

  46. Origineel geplaatst door Rick
    Waarom hebben mensen het steeds over snel verlengen of overstappen? Gewoon niets doen en je behoudt gewoon je oude abo!!

    Zoals ik al aangaf: op de plekken waar ik kom heeft T-Mobile een dergelijk dramatische 3G dekking dat bij T-Mobile blijven voor mij geen optie is.
    Dan maar fors meer betalen, maar dan heb ik tenminste wel wat aan mijn data abo.

  47. Super SIM €27,50 per maand, onbeperkt internet van Vodafone.

  48. Origineel geplaatst door Granturissimo
    Ik zit even voor de grap in op de website van het Franse Orange te kijken. Nederland lijkt ineens fors duurder!

    Bij 3 in Oostenrijk heb je voor 30 euro pm een abo met 2000 minuten naar alle networken, 2000 minuten binnen eigen netwerk, 1000 sms, en 4 GB data.
    En de 32GB 4S kost dan E199.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.