Vodafone introduceert nieuwe iPhone-abonnementen vanaf 15 december 2011

Vodafone gaat op 15 december 2011 nieuwe abonnementen voor de iPhone invoeren. De prijs van de abonnementen gaat omhoog en de datalimiet gaat bij de goedkope abonnementen omlaag.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone-4s-rijtjeVodafone gaat op 15 december nieuwe abonnementen voor de iPhone introduceren. Ook lijken de abonnementen erop te wijzen dat Vodafone de iPhone 5 pas vanaf 15 december gaat verkopen. De nieuwe iPhone-abonnementen hebben minder gunstiger voorwaarden gekregen en komen beschikbaar in twee varianten: iPhone en iPhone Smart. De gewone iPhone-abonnementen zijn qua voorwaarden gelijk aan de nieuwe Bel+SMS+Web-abonnementen waar we eerder vandaag over schreven en die per 1 januari 2012 ingaan. De nieuwe iPhone Smart-abonnementen zijn vergelijkbaar met de Bel+SMS+Web Smart-abonnementen die Vodafone al aanbiedt. In vergelijking met het huidige abonnementensysteem van Vodafone gaan de datalimieten omlaag en gaat de prijs omhoog.

Het goedkoopste iPhone-abonnement kost straks 29,50 euro per maand, blijkt uit interne informatie van Vodafone. Vodafone trekt de iPhone- en Bel+SMS+Web-abonnementen dus grotendeels gelijk. Wel is het zo dat de nieuwe iPhone-abonnementen iets eerder worden ingevoerd, al op 15 december. Dat kan erop wijzen dat dan pas de iPhone 5 verkrijgbaar is bij Vodafone. Een bron van Tweakers zegt dat de nieuwe abonnementen te maken hebben met de introductie van de iPhone 5 bij Vodafone. Bovendien ligt het voor de hand dat Vodafone bij de introductie van de iPhone 5 de klanten meteen de nieuwe abonnementen wil aanbieden.

Vodafone heeft momenteel nog een actie met iPhone-abonnementen: als je een iPhone 4 met Vodafone-abonnement aanschaft krijg je een tweede abonnement voor je oude iPhone 3GS er gratis bij. De actuele prijzen van de iPhone 4 met Vodafone hebben we op een aparte pagina op een rijtje gezet.

Hieronder zie je de nieuwe tarieven van de iPhone-abonnementen:

De tabel behorende bij dit artikel is helaas verouderd en daarom niet meer beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 september 2011, 11:24
Categorie Providers
Onderwerpen abonnementen, Vodafone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.