Vlaamse parlementsleden mogen twee iPads bestellen

Vlaamse parlementsleden mogen elk twee iPads bestellen. Het zal ee digitalisering van het Vlaamse parlement bevorderen, zo denkt een woordvoerder. De kosten komen uit het budget voor de onkostenvergoeding.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ipadsIn Vlaanderen gaan ze met hun tijd mee. De Vlaamse parlementsleden mogen binnenkort een iPad bestellen. Er geldt een maximum van twee stuks per persoon, dat binnen de onkostenvergoeding valt. Elk jaar kunnen de Vlaamse parlementsleden voor 1.750 euro uitgeven aan mobiele telefoons, kantoorartikelen en ander klein materiaal. Nieuw is de mogelijkheid om een iPad 2 aan te schaffen uit het budget. Er is keuze uit twee modellen: de duurste en de goedkoopste variant van de iPad 2.

Wie goedkoop uit wil zijn bestelt de 16 GB iPad 2 met alleen Wi-Fi en wie alles wil neemt de 64 GB iPad 2 met Wi-Fi en 3G. De parlementariërs kunnen momenteel hun voorkeur aangeven; in juni krijgen ze de iPad 2’s dan in hun bezit. Overigens stelden de parlementariërs het kopen van tablets zelf voor. Behalve als leuk speeltje speelt de iPad ook nog een nuttige rol: het zal de digitalisering van het Vlaamse parlement bevorderen, zo denkt een woordvoerder.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 mei 2011, 21:17
Categorie Achtergrond
Onderwerpen google, ipad, politiek, vlaanderen, zoeken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.