Verlichting en tafels Apple Store Den Haag gearriveerd

De verbouwing van de Apple Store in Den Haag is in een laatste fase. De tafels en verlichting zijn inmiddels gearriveerd.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Apple Store Den Haag meubels 3

De verbouwing van de Apple Store in Den Haag heeft één van de laatste fasen bereikt. Bij de winkel zijn grote, houten dozen gearriveerd met daarin verlichting voor de winkel. Dit blijkt uit foto’s van Mobile Mac. Daarnaast zijn de tafels van de Apple Store ook gearriveerd. Met de meubels en verlichting kan Apple beginnen met het afwerken en inrichten van de winkel. Dat werd ook hoog tijd: op eerdere foto’s was te zien dat de winkel van binnen nog grotendeels onafgewerkt was.

De kisten met verlichting zijn rechtstreeks afkomstig uit de Verenigde Staten. Hoewel alleen de houten verpakking is gefotografeerd, geeft het douanelabel duidelijk aan dat het gaat om speciaal gemaakte verlichting voor de winkel.

Apple Store Den Haag meubels 1

Apple Store Den Haag meubels 2

Aan de achterkant van de Apple Store is nu ook een houten wand geplaatst, om mogelijke pottenkijkers te weren. Hoogstwaarschijnlijk gaat Apple deze ingang gebruiken bij de laatste afwerkingen van de winkel. Bovendien zijn de eerder gesignaleerde bouwvakkers niet langer aanwezig. Hun vervangers schijnen een stuk minder spraakzaam te zijn. Wellicht is het pand al opgeleverd aan Apple. Dat is dan lekker op tijd: eerder werd gehoopt op een oplevering voor 4 juli 2014.

Apple lijkt op schema te liggen met het afronden van de Apple Store in Den Haag. Het is daarom aannemelijk dat eerdere geruchten onveranderd blijven: de Apple Store in Den Haag zal ergens in augustus de deuren openen, wellicht zelfs al op zaterdag 2 augustus.

De Apple Store in Den Haag is de derde Apple Store in de Randstad. Vermoedelijk breidt Apple geleidelijk uit vanuit de Randstad, om zo de winkelopeningen te versoepelen. Op deze manier kan namelijk personeel uit huidige Apple Stores makkelijk worden overgeplaatst naar nieuwe panden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 augustus 2014, 21:37
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen apple store, apple store den haag

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.