Valet: stijlvol leren Apple Watch-dock met ingebouwde accu

De Valet is een mooie opbergdoos voor je Apple Watch, met een ingebouwde batterij zodat je de smartwatch ook zonder stopcontact van extra stroom kunt voorzien. Je kunt er bovendien een iPhone mee opladen.

Valet

De Apple Watch neem je om je pols overal mee naartoe. Na een of twee dagen zul je het horloge wel op moeten laden, en dat kan ongemakkelijk zijn als je vaak onderweg bent. De Valet is een stijlvolle opbergdoos voor je Apple Watch, met een ingebouwde batterij.


De leren behuizing van de Valet oplaadstandaard maakt hem misschien al de moeite waard om op je nachtkastje te zetten, al onderscheidt het dock zich met de batterij. Deze accu van 2600mAh kun je gebruiken om de Apple Watch op te laden, ook als je even geen stopcontact tot je beschikking hebt.

Valet

Valet is ook geschikt voor iPhone

Een plastic (afneembare) beschermkap zorgt ervoor dat de Apple Watch veilig op zijn plek blijft als je de Valet met je meeneemt tijdens het opladen. In het dock kun je de oplaadkabel van de Watch stoppen, zodat alleen het witte oplaadcirkeltje zichtbaar blijft.

De USB-poort aan de zijkant van de Valet kun je gebruiken om een Lightningkabel op aan te sluiten. Op die manier kun je de batterij ook gebruiken om een iPhone mee op te laden, die je vervolgens weg kunt leggen op de opengeklapte beschermkap.

De Valet van Trident Case is te bestellen voor $69,99, exclusief $17,95 verzendkosten. Omgerekend komt dat in totaal neer op zo’n 80 euro. De Valet wordt binnen één tot twee werkdagen naar je opgestuurd.

Ben je op zoek naar meer oplaaddocks voor je Apple Watch? Neem dan eens een kijkje bij het onderstaande artikel, waarin we onze favoriete docks op een rijtje zetten.

https://www.iculture.nl/gids/beste-apple-watch-stands-opladers/

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.