Slide voor iPhone geeft je foto’s net wat meer diepte

Vind je platte foto's maken maar saai en mis je de diepte? Dankzij Slide kun je zelf extra diepte aan je foto's toevoegen dankzij een wiebel-effectje. De app zet je foto automatisch om in een gif of video, die je vervolgens kunt delen.

Slide-icoon.We hebben op de iPhone inmiddels een hoop verschillende soorten foto’s die je kunt maken, zoals Live Photos op de iPhone 6s, Panorama-foto’s en foto’s met allerlei filters. Slide voegt daar nog een ander soort foto aan toe, want met deze app kun je zogenaamde 3D-foto’s maken. Het gaat hier eigenlijk om gif-bestanden die dankzij een wiebel-effect de illusie van een 3D-foto creëren.

3D-foto’s door je iPhone te bewegen

De app heet niet voor niets Slide, want met een simpele beweging van je toestel creëer je een foto met een 3D-achtig effect. De app werkt als volgt. Tik het scherm aan op het moment dat je je toestel voor het vast te leggen object staat. Vervolgens beweeg je je iPhone naar rechts en tik je wederom op het scherm op het te focussen punt op de foto aan te wijzen. Vervolgens zet de app de beelden om in een gif-bestandje, waarbij de beelden wiebelen. Dit geeft het geheel een 3D-effect, waardoor het lijkt alsof er diepte in zit.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Vervolgens deel je je gif- of video-bestand eenvoudig via de bekende opties zoals Twitter, Facebook en iMessage. Om de app te kunnen gebruiken, heb je wel een iPhone 5s of later nodig en de app werkt niet met de iPad. Wie weet kun je nog indruk maken met de app door feestelijke foto’s tijdens de jaarwisseling te maken. Het extra effectje geeft je foto’s net wat meer diepte.

Bekijk ook

Deze foto-apps voor iPhone maken fotograferen nog leuker!

Maak jij veel foto's met je iPhone en iPad? Het wemelt in de App Store van de goede camera- en foto-apps. Je kan eigenlijk alle kanten op. Wij zetten de beste apps voor het maken, bekijken en leuk presenteren van foto's op een rij.

Informatie

Laatst bijgewerkt
28 december 2015 om 14:38
Onderwerpen
, ,
Categorie
Apps

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.