Update WhatsApp Messenger verhelpt crashproblemen

Een nieuwe update voor WhatsApp Messenger moet crashproblemen verhelpen.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

WhatsApp iOS 7-logoEr is een opnieuw een kleine update (2.11.7) voor WhatsApp Messenger verschenen. Deze zou crashproblemen moeten verhelpen. De laatste update (v2.11.6) die afgelopen maandag verscheen en een oplossing bood voor traagheid, maakte de app bij zowel iOS 4- als 5-gebruikers onbruikbaar. Een bug zorgt ervoor dat de app meteen bij het opstarten crasht.

Een groeiend aantal gebruikers klaagde via de App Store over de problemen en ook in de reacties op iPhoneclub zelf kwam het probleem meermaals ter sprake. Volgens WhatsApp zijn alleen gebruikers met iOS 4 of 5 getroffen door de bug; bij andere iOS-versies werkt de app wel zoals het hoort. Al laat iCulture-lezer Mikes weten dat hij met iOS 7.0.4 op zijn iPhone ook problemen ondervindt. Dinsdagavond erkende het bedrijf achter de populaire IM-dienst de problemen en liet weten dat een update bij Apple was ingediend. Die update is nu beschikbaar.

Downloaden: WhatsApp Messenger (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 8:49
Onderwerp whatsapp

WhatsApp

WhatsApp is de populaire berichtendienst, die bijna iedere Nederlander op zijn of haar smartphone heeft staan. Hier vind je alles over WhatsApp op een rijtje: van gesprekken archiveren, je privacy goed instellen en op de desktop gebruiken tot de betekenis van de gekleurde vinkjes.

WhatsApp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.