Update Hider: verberg ongewilde app-updates in de App Store (jailbreak)

De jailbreaktweak Update Hider verbergt specifieke app-updates in de App Store, voor apps die je liever niet naar een nieuwe versie upgrade. Vanuit het instellingenscherm van de iPhone kies je welke apps er allemaal in het updatescherm mogen staan.

Update HiderAls iPhone-gebruiker heb je soms apps die je liever niet wilt updaten. Zoals Twitter, die in de laatste update een omstreden nieuwe interface kreeg. Dit betekent alleen wel dat je constant in de App Store wordt geconfronteerd met een klaarstaande update. De jailbreaktweak Update Hider zorgt ervoor dat je kunt aangeven welke app-updates er voor je in de App Store verborgen moeten worden.

Eenmaal geïnstalleerd voegt Update Hider een nieuwe optie toe in het instellingenscherm van je iPhone. Hier vind je de laatste updates in de App Store, met een ‘Hide’-knop ernaast. Door op deze knop te drukken worden ze in een tweede veld op hetzelfde scherm gezet, in een lijst met verborgen app-updates.

De volgende keer als je de App Store bezoekt verschijnen de gekozen updates niet meer, waardoor je ook niet langer door de rode badge bij het App Store-icoon wordt lastiggevallen. Wil je de apps toch updaten, dan kun je de updates weer vanuit het instellingenscherm van je iPhone tevoorschijn halen.

Update Hider is gratis verkrijgbaar via de Repository van BigBoss

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 januari 2012, 12:22
Categorie Jailbreak
Onderwerpen app store, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.