Union-app

Zo download je Union gratis via de Apple Store-app

Via de Apple Store-app kun je de mooie foto-app Union nu gratis downloaden. Door de app op deze manier binnen te halen, bespaar je €1,99.

Apple geeft regelmatig apps weg via de Apple Store-app. Deze keer is het aanbod weer vernieuwd met een erg interessante foto-app die normaal €1,99 kost. Met Union kun je meerdere foto’s samenvoegen: zo kun je een reuzengrote kleuter op straat laten fietsen of een gedeelte van de foto uitsnijden in de vorm van het Apple-logo.

Union iPhone-app nu gratis via Apple Store

Apple promoot het gebruik van de Apple Store-app op allerlei manieren, zoals bij productlanceringen. Om de Apple Store extra onder de aandacht te brengen, kun je van tijd tot tijd gratis apps downloaden via de bijbehorende app en deze keer is het de beurt aan Union van ontwikkelaar Pixite.

Union: combineer meerdere foto’s

De Union app is bedoeld om bestaande foto’s te bewerken en samen te voegen. Je kunt lagen over elkaar leggen, waardoor het lijkt alsof twee foto’s zijn samengesmolten. Ook kun je delen van een foto transparant maken en kleuren corrigeren. Er zijn nog veel meer dingen mogelijk met deze app, zoals achtergronden aanpassen en lelijke plekjes bijwerken. De app is beschikbaar voor zowel de iPhone als de iPad.

Union: voorbeeld wat je kunt doen met deze foto-app.

Union gratis downloaden met de Apple Store-app

Union gratis downloadenVolg deze stappen om Union gratis te downloaden, waardoor je €1,99 op je aankoop bespaart:

  1. Download de Apple Store-app (link) uit de App Store mocht je die nog niet op je toestel hebben staan. Let op: het gaat hierbij niet om de standaard App Store-app op je iDevice, maar om de app voor de Apple Store (volg de link)
  2. Ga in de Apple Store-app naar het Uitgelicht-tabblad en scroll een stukje naar onderen.
  3. Vlak onder de reclame Begin iets nieuws zie je een blokje tekst om Union gratis te downloaden. Tik erop.
  4. Tik op de groene balk Download nu gratis en de Apple Store-app zal je automatisch doorsturen naar de App Store met een al ingevulde promotiecode.
  5. De app begint nu met downloaden.

Union: voorbeeld van een fotoUnion is ook voor Belgische gebruikers gratis te downloaden met de Apple Store-app. Sinds een paar maanden is het niet meer noodzakelijk om hiervoor een Nederlands iTunes-account te gebruiken, aangezien België sinds 19 september vorig jaar een eigen Apple Store heeft. Woon je vlakbij Duitsland dan moet je even controleren of de juiste (Nederlandse of Belgische) Apple Store wel in beeld verschijnt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 januari 2016, 13:03
Categorie Apps
Onderwerpen apple store, fotografie

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.