Tydlig iPhone foto

Krachtige calculator Tydlig tijdelijk gratis via Apple Store-app

Apple geeft via de Apple Store-app gratis de calculator Tydlig weg. Deze krachtige rekenmachine laat je grafieken maken en cijfers verslepen.

Tydlig iPhone fotoApple geeft weer een nieuwe app weg via de Apple Store-app. Het betreft ditmaal de krachtige calculator Tydlig, die Apple speciaal voor het beginnende schooljaar gratis aanbiedt. De nieuwe actie komt vrij snel: slechts één week geleden bood Apple nog de hardloopapp Runtastic Pro gratis aan in de Apple Store-app.

Vorige week beloofde Apple nog dat de Runtastic Pro-actie tot en met 12 september zou gelden, maar er was slechts een beperkt aantal gratis downloadcodes beschikbaar. Vermoedelijk is Runtastic Pro in de afgelopen week zoveel gedownload, dat Apple nu alweer toe is aan een nieuwe actie. Maar het kan ook zo zijn dat Apple meteen weer door wil gaan met de volgende actie, omdat de Apple Store deze maand in het teken staat van studenten. Er zijn vier thema’s uitgekozen: aan de slag, op pad, buffelen en rustig aan. Wellicht dat we iedere week een nieuwe app binnen dit thema gratis kunnen downloaden.

Tydlig is een stuk krachtiger dan de standaard Calculator-app voor iOS. Met deze app werk je makkelijk met percentages en heb je ook alle ruimte om gecompliceerde sommen op te schrijven. Het is zelfs mogelijk om op basis van je rekenwerk grafieken te maken, die je weer kunt exporteren. Daarmee biedt Tydlig de functies van een grafische rekenmachine, maar dan geoptimaliseerd voor iDevices. Hierdoor is het ook mogelijk om bijvoorbeeld cijfers uit eerdere sommen te slepen naar nieuwe berekeningen.

Let wel op: Tydlig wordt gratis aangeboden via de Apple Store-app en is dus niet gratis in de App Store te vinden. Je moet in de Apple Store-app een promocode bemachtigen, waarmee je vervolgens de app kunt downloaden. In een handleiding beschrijven we uitgebreid hoe je dit doet. In België is de Apple Store-app niet beschikbaar, omdat daar geen fysieke Apple Stores zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 augustus 2014, 12:41
Categorie Apps
Onderwerpen apple store, calculator, rekenmachine

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.