iPhone 6 geactiveerd

Werkende iPhone 6 te zien in duidelijke nieuwe foto’s

Op nieuwe foto's is een volledig geassembleerde iPhone 6 te zien, waarop het beginscherm van iOS 8 wordt getoond. Maar is het wel de iPhone 6 of nog steeds de Goophone?
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 6 achterkant grootTMZ beweert foto’s te hebben van een volledig geassembleerde en werkende iPhone 6. Op het toestel is het startscherm van iOS te zien, met een toegankelijkheidsoptie in beeld. De foto’s laten ook de achterkant van de iPhone 6 zien. Volgens TMZ is de getoonde iPhone 6 uit een fabriek van Foxconn gesmokkeld door een voormalig medewerker. Maar wij blijven sceptisch: het lijkt toch nog steeds erg op de Goophone i6, die eerder in een filmpje te zien was.

Inmiddels hebben we voldoende aanwijzingen dat het om een fake toestel gaat, dat op Android draait. Onze welgemeende excuses.

Maar TMZ beweert dat dit toestel echt is en meldt dat het veel lichter is dan voorgaande modellen, ondanks het grotere scherm. Voorop de iPhone 6 zou ook een nieuwe sensor zitten. Daarnaast tonen ze het toestel naast de iPhone 5, om het verschil in grootte te aan te geven.

iPhone 6 geactiveerd groot

Op het geactiveerde scherm is de toegankelijkheidsoptie Assistive Touch te zien, waarmee je bepaalde iPhone-functies activeert zonder het gebruik van de homeknop.

iPhone 6 doos

iPhone 6 zijkant

iPhone 6 vergelijking 2

iPhone 6 vergelijking 3

iPhone 6 naast iPhone 5

Afgelopen weekend doken er ook foto’s op van een geassembleerde iPhone 6, maar toen was alleen het Apple-logo te zien op het scherm. Bovendien toonde de verpakking geen nieuwe iOS 8-functies, waardoor de foto’s zeer ongeloofwaardig waren. De nieuwe foto’s tonen het beginscherm van iOS. Toch houden we nog even een slag om de arm: op het moment heeft Apple de Golden Master van iOS 8 namelijk nog niet beschikbaar gesteld, al is het mogelijk dat de definitieve iOS-versie nu alvast naar Foxconn is gestuurd voor de productie. Onlangs hoorden we immers dat Apple het volledige productieproces alvast aan het warmdraaien is. Daar staat tegenover dat de foto’s slechts een enkel beeld van iOS laten zien. Zonder iOS in actie te zien, is het moeilijk te bepalen hoe goed de iPhone precies werkt. De Gezondheid-app is ook niet op het scherm aanwezig, al zou deze op de tweede pagina kunnen staan.

Tipgever: @v_incent

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 augustus 2014, 13:47
Categorie Geruchten
Onderwerp iPhone 6

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.