Tydlig 4+

De rekenmachine opnieuw uitgev

Tydlig Software AB

Ontworpen voor iPad

    • € 1,99

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Tydlig is een nieuw soort rekenmachine die de beperkingen van oude apparaten doorbreekt, voor een echt moderne rekenervaring.

Functies: dynamische uitkomsten, bewerkbare geschiedenis, gekoppelde cijfers, tekstopmerkingen, kladpapier, cijfers slepen, delen, grafieken in realtime en meer.

De meeste rekenmachines werken nog precies zoals de plastic apparaatjes van 40 jaar geleden: een rij voor de uitkomst en een muur vol met toetsen, met verwarrende functies als MR/MC/M+/M-, ook al hebben moderne apparaten tegenwoordig genoeg geheugen om elk cijfer wat we maar kunnen verzinnen op te slaan. In plaats van vasthouden aan oude beperkingen, begint Tydlig met een schone lei. Er zijn alleen functies toegevoegd die echt nut hebben op een iPhone of iPad. Het resultaat is een rekenmachine die meteen vertrouwd aanvoelt, maar die tegelijkertijd heerlijk flexibel is.

Functies:

Dynamische uitkomsten: bewerk een willekeurig cijfer op het tekenblad en zie hoe alle uitkomsten automatisch worden bijgewerkt. Laat uw rekenmachine voor u werken, en niet andersom.

* Gekoppelde cijfers: als u een uitkomst geselecteerd hebt, kunt u op een willekeurige bewerking drukken om daaronder een gekoppeld cijfer aan te maken. Dynamische uitkomsten volgen deze koppelingen.

* De volledige geschiedenis wordt opgeslagen op een eindeloos scrollend tekenblad. Sleep cijfers over het blad heen en hergebruik ze zoals u dat wenst.

* Voeg een opmerking aan een cijfer toe door er een tekstlabel aan vast te maken, als een soort freestyle-spreadsheet.

* Gebruik de schuifbalk op een cijfer om de waarde aan te passen en zie hoe de uitkomst en grafieken in realtime worden bijgewerkt. Tik op de schuifbalk om te wisselen tussen de stand voor discrete of continue wiskunde.

* Mogelijkheid om ongedaan te maken.

* Berekeningen kunnen als volgt worden gedeeld: kopieer berekeningen als tekst, kopieer een grafiek als een afbeelding of gebruik het menu voor delen om een bijgesneden afbeelding te delen van alle zichtbare berekeningen.

* Grafiek in realtime: houd een cijfer langdurig ingedrukt om het als "x" te gebruiken en tik op de bewerking Grafiek. Zo wordt het cijfer als "x" en het resultaat van de vergelijking als "y" gekoppeld. Als de vergelijking gewijzigd wordt, wordt de grafiek in realtime bijgewerkt.

* Ondersteunt externe Bluetooth-toetsenborden, zodat u vliegensvlug cijfers en basisbewerkingen (+, -, *, /) in kunt voeren.

* Tydlig werkt volledig offline, een internetverbinding is niet nodig.

* Veel vermogen onder de motorkap, met een bliksemsnelle engine voor berekeningen en meer dan 20 beschikbare wiskundige functies.

Nieuw

Versie 1.6

Deze app is door Apple bijgewerkt en geeft nu het Apple Watch-appsymbool weer.

* Support for iPhone X
* Dark Theme

Als Tydlig u bevalt, zouden we het fijn vinden als u een leuke recensie over ons schrijft. We zijn er enorm mee geholpen.

Beoordelingen en recensies

4,7 van 5
466 beoordelingen

466 beoordelingen

pietmont ,

Pracht app!

Ongekend goede, handige rekenapp!

Rickdaan ,

Good so far

Left hand and landscape function do not work together something to work on for the developers

Yzlov ,

Its overpowered apl

The best calculator I’ve seen

App-privacy

De ontwikkelaar, Tydlig Software AB, heeft Apple geen informatie gegeven over de toepassing van het privacybeleid van de app en het beheren van gegevens. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Geen details opgegeven

De ontwikkelaar moet privacydetails opgeven wanneer deze de volgende app-update indient.

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin is ingeschakeld.

Suggesties voor jou

PCalc
Diensten
Kalkyl
Diensten
Calculator Max
Diensten
Desktop Calculator
Diensten
Calcbot 2
Diensten
StopTheMadness Mobile
Diensten