Tweetbot voor iPhone krijgt nieuw lettertype, grotere afbeeldingen en filteropties

Tweetbot voor iPhone heeft een nieuw lettertype, toont grotere afbeeldingen en laat je gefilterde tweets meteen uit je tijdlijn verwijderen.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Tweetbot 3 for iPhoneTwitter-applicatie Tweetbot is vernieuwd. De app heeft in versie 3.3 een nieuw lettertype ‘Avenir’ gekregen dat je handmatig kunt instellen. Het nieuwe lettertype kennen we al van Twitterrific, een andere Twitter-app voor iOS. Het oogt een stuk sierlijker en een beetje vrouwelijker. Het standaardlettertype Helvetica Neue is ook nog steeds aanwezig. Verder worden de voorvertoningen van afbeeldingen in je tijdlijn nu standaard in een groter formaat getoond, maar ook dit kun je naar eigen smaak aanpassen en zelfs helemaal uitschakelen.

Een derde vernieuwing maakt het mogelijk om je tijdlijn of lijst meteen te ontdoen van tweets die voldoen aan een mute-filter dat je net hebt aangemaakt. Het was al mogelijk om gewoon te filteren, maar dat had alleen betrekking op nieuwe tweets. Nadat je een filter aanmaakt, krijg je voortaan de vraag of je de gematchte tweets ook meteen van je tijdlijn wilt verwijderen. Maar het is ook mogelijk om de optie over te slaan. Ook worden er de nodige foutjes opgelost, al wordt niet duidelijk welke dat precies zijn.

Onderstaande screenshots laten het verschil tussen de nieuwe weergave-opties het beste zien. Links (boven) toont de oude tijdlijn met kleine afbeeldingen en rechts (onder) de grotere afbeeldingen met het nieuwe lettertype. Zoals in de screenshots te zien is, zorgen de grotere afbeeldingen ervoor dat er minder tweets op het scherm passen.

Tweetbot met kleine afbeeldingenTweetbot met nieuw lettertype en grote afbeeldingen

Downloaden: Tweetbot (€4,49, iPhone, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 23:06
Onderwerpen tweetbot, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.