Apple Logic Remote voor Logic Pro X krijgt iOS 7-uiterlijk

Apple heeft Logic Remote van een iOS 7-uiterlijk voorzien. Met de app bedien je Logic Pro X op de Mac.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Logic Remote teaserplaatje appApple is op het moment druk bezig met het beschikbaar stellen van app-updates, om zo snel mogelijk alle applicaties onder het pas uitgebrachte iOS 7.1 te laten werken. De iPad-app Logic Remote is echter voorzien van een veel grotere update. De Apple-app heeft voortaan een iOS 7-uiterlijk en ondersteunt meer toonladders voor bepaalde instrumenten.

Logic Remote is de gratis iPad-app die je kunt gebruiken om Logic Pro X op de Mac te bedienen. Met de app verander je de iPad in een keyboard, drumpad, gitaarhals, mixboard of transportregelaar, waarvan het geluid rechtstreeks naar je Mac gaat. Je kunt met de app bovendien je projecten beheren

De Logic Remote-app werd in juli 2013 uitgebracht, nog voordat iOS 7 beschikbaar was. Vervolgens werd er geen update uitgebracht om het uiterlijk voor iOS 7 aan te passen, zoals wel gebeurde bij nagenoeg alle andere Apple-applicaties.

Logic Remote leek lager op de prioriteitenlijst te staan. De app is dan ook alleen relevant voor gebruikers van Logic Pro X, terwijl nagenoeg alle muziekmakende iOS-gebruikers met GarageBand aan de slag kunnen.

Naast flink wat bugfix-updates bracht Apple ook een update uit voor de ‘gewone’ Remote-app, waarmee het mogelijk is om een Apple TV te bedienen. Deze applicatie kan voortaan door je eerder gemaakte filmaankopen bladeren.

Downloaden:

Logic Remote iOS 7.1

Dit artikel is om 21:00 uur gepubliceerd, maar met een ander tijdstip op de site gezet om zo het grote nieuws rond iOS 7 onder de aandacht te houden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 23:06
Categorie Apps
Onderwerpen logic, remote

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.