Tweetbot-icoontje op Apple Watch

Tweetbot nu op de Apple Watch

De Tweetbot-app is vanaf nu op de Apple Watch te gebruiken. De native app voor watchOS 2 laat je activiteiten zien en je kunt ook zelf een nieuwe tweet plaatsen.

De bekende Twitter-app Tweetbot is vanaf nu op de Apple Watch te gebruiken als native app. In de Apple Watch-app zie je de Activiteiten-lijst van je account met bijvoorbeeld mentions en meldingen van mensen die jou zijn gaan volgen. Door hard met Force Touch op het scherm te drukken kun je ook een nieuwe tweet plaatsen. De tekst dicteer je via Siri.

Tweetbot screenshots op Apple Watch

Tweetbot op de Apple Watch

De nieuwe functie is alleen beschikbaar in Tweetbot 4, de nieuwste versie van de app. Mensen die nog Tweetbot 3 gebruiken, zullen op een andere manier hun berichten de wereld in moeten slingeren. Eerder voegde Tweetbot 4 al ondersteuning voor 3D Touch op de iPhone 6s toe.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 november 2015, 20:15
Categorie Apps
Onderwerpen apple watch, tweetbot, twitter

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015, met daarna elk jaar een nieuw model. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, activiteiten bijhouden, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en ermee betalen met Apple Pay. Lees hier alles over de Apple Watch.

Apple Watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.