iPhone 7-concept zonder schermrand.

Nieuw concept iPhone 7 zegt vaarwel tegen schermrand

Een nieuw concept van de toekomstige iPhone 7 laat zien hoe je foto's fullscreen kunt bekijken. Dankzij een scherm zonder zwarte randen beslaat een foto het hele toestel.

De iPhone 6s en iPhone 6s Plus liggen bijna een maand in de winkels, dus we kijken alweer uit naar de iPhone 7. Wat Apple daarmee allemaal van plan is, is nog even afwachten. Designers bij DeepMind zijn wel weer aan de slag gegaan en hebben onderstaand concept gemaakt. In de korte video is een iPhone 7 te zien waarbij het hele oppervlak uit een scherm bestaat.

Fullscreen foto’s bekijken

Fullscreen kun je bij het concept heel letterlijk nemen, want het gehele oppervlak van de iPhone bestaat uit een scherm. Dat wil niet zeggen dat alle apps over het hele scherm weergegeven worden, want de makers van dit concept hebben het toegepast op het bekijken van foto’s. Zodra je inzoomt op een foto, wordt het hele scherm, van rand tot rand, gebruikt om de foto tot in detail te bekijken.

Al in het voorjaar verschenen er concepten van de iPhone 7, terwijl de iPhone 6s nog aangekondigd moest worden. Een volledig dekkend scherm blijkt een grote wens te zijn, want ook in dit concept wordt het volledige oppervlakte gebruikt. De eerste geruchten van de iPhone 7 spreken over nieuw materiaal en hij zou waterbestendig zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 november 2015, 21:00
Categorie iDevices
Onderwerpen concept, iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.