Trekpleister verkoopt iTunes Cards met 20 procent korting

Trekpleister verkoopt van 3 tot en met 15 april alle iTunes Cards met 20 procent korting. De actie geldt in alle filialen van de drogisterij. Iedere klant mag hooguit twee kaarten tegelijkertijd aanschaffen.

iTunes CardWil je binnenkort een iTunes Card kopen, dan is het misschien verstandig om deze bij de dichtstbijzijnde Trekpleister te kopen. Alle filialen van deze drogisterij verkopen van 3 tot en met 15 april alle iTunes Cards met 20 procent korting. Hierdoor betaal je bijvoorbeeld maar 40 euro voor een kaart met 50 euro tegoed. Er kleeft wel een voorwaarde aan de actie: je kunt per persoon hooguit twee kaarten kopen.


De actie geldt bij alle winkels van Trekpleister. Benieuwd waar er een Trekpleister in de buurt zit? Op de site van de drogisterij vind je een overzicht van alle filialen.

Trekpleister is niet de eerste winkel die met de prijzen van iTunes Cards stunt: Kruidvat en Albert Heijn gaven onlangs allebei nog korting op de tegoedkaarten.

Trekpleister iTunes Card

Tipgevers: adwkelly, Patrick

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

iTunes

Lees alles over iTunes, de voormalige software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en de huidige software voor Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven? Sinds 2019 is Apple gestopt met iTunes op de Mac, maar op Windows is het programma nog altijd beschikbaar. Ook bestaat de iTunes Store nog voor het kopen van muzieknummers en albums en het aanschaffen en huren van films.

iTunes
17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.