Consumer Reports: ‘Nieuwe iPad is de beste tablet op de markt’

De derde generatie is de beste iPad op de markt, aldus Consumer Reports. De lovende recensie is opmerkelijk, gezien de site eerder nog de warmteproblemen en niet ladende batterij tijdens het gamen bekritiseerde.

New iPadHet Amerikaanse Consumer Reports heeft de derde generatie iPad bovenaan zijn lijst van beste tablets gezet. Vooral het scherm is hier voor te danken: de nieuwe iPad heeft een hogere resolutie dan iedere andere tablet met preciezere kleuren, waardoor er volgens de consumentenorganisatie een nieuwe standaard is neergezet. De positieve beoordeling is opmerkelijk, gezien Consumer Reports eerder nog de hogere temperaturen van de nieuwe iPad bekritiseerde. Daarbij bracht de site aan het licht dat de iPad niet oplaadt tijdens het spelen van grafisch intensieve games.

Consumer Reports is een grote Amerikaanse consumentenorganisatie, vergelijkbaar met de Nederlandse Consumentenbond. Zij namen de iPad uitgebreid onder de loep, om vandaag hun bevindingen op hun site te plaatsen. De organisatie is overwegend positief: de prestaties en het scherm van de iPad worden goed ontvangen en de eerdere kritiek op de batterij is amper in het artikel terug te vinden. Dit is reden voor Consumer Reports om de nieuwe iPad bovenaan zijn ranglijst met tablets te plaatsen.

In de bespreking van Consumer Reports wordt één nadeel wel uitgebreid besproken: het nieuwe scherm zorgt ervoor dat apps ontworpen voor de oude iPad er lelijker uitzien.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 april 2012, 15:18
Categorie Achtergrond
Onderwerpen consumenten, ipad 3

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.