Foxconn: ‘vijfde generatie iPhone verschijnt in juni’

Een medewerker van Foxconn heeft zijn mond voorbij gepraat op Japanse televisie, door te stellen dat de iPhone 5 al in juni verkocht zal worden. Foxconn is Apple's grootste fabrikant en maakt onder andere de iPhone.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

FoxconnEen recruiter van de Chinese Apple-fabrikant Foxconn heeft op de Japanse televisie zijn mond voorbij gepraat. Toen een interviewer vroeg of Foxconn nieuwe werknemers aanneemt omdat er veel vraag is naar de nieuwe iPhone, zei hij dat deze al in juni op de markt zal verschijnen. Dat terwijl Apple zelf de iPhone 5 nog niet eens heeft aangekondigd.

Volgens de Foxconn-recruiter is het bedrijf op zoek naar 18.000 nieuwe medewerkers om de vijfde generatie iPhone te produceren. Hoewel de iPhone 4S officieel Apple’s vijfde generatie iPhone is, lijkt de kans groot dat hij alsnog sprak over de nog niet aangekondigde iPhone: na een vervolgvraag gaf de recruiter namelijk aan dat de nieuwe iPhone in juni verkocht zal worden. Er wordt wel vaker naar de nieuwe iPhone gerefereerd als de iPhone 5, gezien hij de iPhone 4S zal opvolgen.

We hebben de maand juni al vaker zien voorbij komen, maar meestal ging het om geruchten afkomstig van anonieme bronnen. Dit keer is de bron bekend en sprak hij waarschijnlijk zijn mond voorbij. Dit betekent echter niet dat de verschijningsdatum officieel bevestigd is: gezien Foxconn de fabrikant is, kan de datum die zij van Apple gehoord hebben nog veranderen.

Bron: Appleinsider

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 april 2012, 11:42
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp foxconn

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.