Viaplay korting

Reacties voor: Formule 1-races voortaan gratis te zien op Viaplay TV (maar met beperkingen)

Talpa heeft een overeenkomst gesloten met Viaplay Group om de Formule 1-races te mogen uitzenden. Vanaf 5 april is een deel van het sportaanbod van Viaplay te zien op het open net. De zender SBS 9 zal vanaf dat moment verder gaan onder de naam Viaplay TV.

Reacties: 1 reacties

  1. Ik zit net het nieuwe kanaal te bekijken, maar in een tijdsbestek van 15 minuten heb kk al 2 keer de tv door 2e gedeeld met een reclame blok groter, dan de beelden van se vrije training. Dus dat is lekker live de vrije training kijken via SBS9. En dan heb ik het niet over het “slap gezever” van de commentatoren. Nee ik zie dit als de zoveelste viaplay flop. Hopelijk dat de Fon slimmer kijk met gunning rechten.

    Reageer op Ernst

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.