T-Mobile levert vanaf nu 1080p Apple TV bij vast internetabonnement

T-Mobile stuurt klanten de nieuwste Apple TV met 1080p Full HD-weergave. De Apple TV is gratis bij klanten met een vast internetabonnement en wordt sinds februari weggegeven door T-Mobile.

Apple-TVT-Mobile was een tijdje geleden in het nieuws, omdat ze een Apple TV gratis weggeven bij een vast internetabonnement. De eerste Apple TV’s lagen nog maar net op de deurmat bij de abonnees, of Apple kondigde een nieuwe generatie Apple TV aan waarmee je videomateriaal in 1080p Full HD kunt afspelen. Om de klanten tegemoet te komen heeft T-Mobile besloten om ze voortaan de nieuwe, derde generatie Apple TV toe te sturen. Het heeft wel tot gevolg dat de klanten langer moeten wachten.


iPhoneclub-tipgever André had zo’n Apple TV besteld bij zijn internetabonnement. Hij kreeg een bericht van T-Mobile dat hij nog tot eind april moet wachten, totdat hij zijn Apple TV krijgt opgestuurd. Maar het is dan wél meteen de nieuwste 1080p-versie.

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd met de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2022. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.