iKnucks maakt van je iPhone een boksbeugel

iKnucks is een boksbeugel voor de iPhone. Deze opvallende accessoire verandert je iPhone in een echt wapen. Momenteel is iKnucks nog maar een ontwerp, maar het zou zo maar kunnen zijn dat deze ooit echt op de markt komt.
Bert van Doorn - · Laatst bijgewerkt:

Bescherm jezelf met de iKnucks iPhone-caseHeb jij wel eens wat bescherming nodig omdat je in een ongure buurt woont en je eigenlijk niet alleen over straat kunt? Met de iKnucks iPhone-case heb je altijd de beschikking over een boksbeugel compleet met spikes, zodat je eventuele aanvallers meteen kan afschrikken zodra je je iPhone uit de zak haalt. Deze iKnucks zijn vooralsnog nog niet te krijgen. Het ontwerp is te vinden op Thingiverse, een website waar je afbeeldingen in 3D kan printen.

Of de iKnucks boksbeugel voor de iPhone ooit op de markt zal komen is nog maar de vraag. Het lijkt niet erg handig om deze even in je zak te stoppen met de iPhone erin. Ook in het dagelijks gebruik lijkt dit nogal tegen te vallen. Maar als je er voldoende vraag naar blijkt te zijn zullen overvallers binnenkort op moeten passen als ze een iPhone proberen te stelen van een voorbijganger.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2014, 10:25
Categorie Accessoires
Onderwerpen beschermhoes, boksen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.