T-Mobile lanceert iGoogle belstatus-widget

T-Mobile heeft een iGoogle Belstatus gelanceerd, een widget die je op je iGoogle-pagina kunt plaatsen en zonder inloggen kunt zien wat je resterende minuten en sms-berichten zijn.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

T-Mobile BelstatusT-Mobile heeft een belstatus-gadget gemaakt, die je op je persoonlijke iGoogle-pagina kunt opnemen. De belstatus-gadget geeft dezelfde informatie als op de belstatus-pagina van T-Mobile is te zien, maar zonder dat je steeds hoeft in te loggen. Je ziet hoeveel belminuten en sms-berichten er nog over zijn en hoeveel overige kosten er in rekening zullen worden gebracht. Om de belstatus-gadget te gebruiken moet je deze eerst activeren.

Log in op My T-Mobile en ga naar de speciale pagina over iGoogle Belstatus. Je kunt de belstatus later altijd deactiveren of opnieuw activeren. Vervolgens moet je op iGoogle de nieuwe gadget toevoegen. Om de gegevens te kunnen uitlezen zonder in te loggen wordt er een cookie op je computer geplaatst. Je kunt de iGoogle Belstatus daarom beter niet activeren op computers die door meerdere mensen worden gebruikt, zoals op je werk of op school.

Je kunt iGoogle (en dus ook de T-Mobile Google Gadget) uiteraard ook mobiel op je iPhone bekijken door gewoon naar http://www.google.com/ig te surfen.

Via: iPhoneclub-forum, met dank aan hayphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:41
Categorie Providers
Onderwerpen belstatus, google

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.