iPhone verdrijft BlackBerry bij advocatenfirma

De iPhone gaat de BlackBerry steeds meer vervangen, als toestel voor advocaten en in andere juridische beroepen. Dat voorspelt een IT-manager van een groot advocatenkantoor.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

BlackberryDe iPhone zou wel eens de BlackBerry kunnen vervangen in de juridische wereld, zo denkt een IT-manager van een grote advocatenfirma. Tot nu toe kozen veel advocaten voor een BlackBerry, voornamelijk vanwege de pushfunctie. De iPhone is echter veranderd van een toy in een tool. Dankzij mobiele apparaten kan de productiviteit nog verder omhoog en dat zal vooral in de juridische wereld worden gezien, waar de tijdsdruk relatief hoog ligt. De jongere generatie zal dan eerder voor de iPhone dan voor de BlackBerry kiezen, zo denkt John Duckett, IT-manager van DLA Philips Fox.

Duckett zal op de Lawtech Summit op 25 en 26 september hierover spreken. Advocatenfirma’s hebben vrij snel de BlackBerry geadopteerd omdat ze betere productiviteit beloofden en omdat het personeel daarmee 24 uur per dag bereikbaar is. Hij denkt verder dat verschillende firma’s voor de iPhone als standaard-uitrusting voor hun advocaten zullen kiezen. Ducket is niet helemaal onbevooroordeeld: hij was al voorstander van Microsoft’s Exchange ActiveSync en ziet zijn voorkeur nu bevestigd door de keuze van Apple om ook Exchange ActiveSync te ondersteunen.

Via: IT Wire
Dank voor de tip, Michel

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 0:18
Categorie iDevices
Onderwerpen advocaten, blackberry, rechtszaak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.