Supreme Preferences Three 1.0 geschikt voor iPhone OS 3.0 (jailbreak)

Er is een nieuwe versie van Supreme Preferences uitgebracht, die geschikt is voor iPhone OS 3.0. Die bevat veel nieuwe functies en breidt de instellingen van je iPhone enorm uit.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

supreme preferencesSupreme Preferences, het hulpprogramma waarmee je allerlei standaardinstellingen op de iPhone kunt bedienen, is aangepast voor firmware 3.0. Er zijn verschillende nieuwe functies toegevoegd. De applicatie bestaat uit zes onderdelen. Zo kun je in Mail/Agenda instellen hoe vaak je nieuwe e-mail wilt ophalen (elke minuut tot eenmaal per dag) en of je bij voorbeeld de e-mailheader wilt zien. Je kunt bij het instellen van een handtekening uit drie verschillende kiezen en je kunt de lettergrootte instellen. Bij het onderdeel Telefoon is bijvoorbeeld een optie voor het bewerken van Cellular Data aanwezig. In Safari geef je aan of je al dan niet afbeeldingen wilt bekijken en er is een functie om in een webpagina te zoeken.

Allemaal dingen die Apple niet standaard mogelijk maakt, maar met Supreme Preferences kan het wel. Bij SMS-berichten kun je bijvoorbeeld MMS in- en uitschakelen of tweemaal laten waarschuwen bij ongelezen SMS-berichten.

supremeVoor Foto’s zijn ook allerlei opties aanwezig, zoals het aanpassen van het tijdsinterval bij de diaweergave of het aanpassen van de overgang tussen twee foto’s. Speciaal voor Vincent is een functie toegevoegd, waarbij je het batterij-icoon kunt verbergen. Je ziet dan niet meer dat de batterij wordt opgeladen, maar blijkbaar vinden sommige mensen dat ook niet nodig. Om het nog spannender te maken kun je de batterijwaarschuwingen uitschakelen, zodat je pas ontdekt dat je batterij leeg is wanneer de iPhone het shutdown-proces in gang zet. Supreme Preferences kan verder meldingen in- en uitschakelen van geluiden, alarmmeldingen en badges op het springboard voor alle toepassingen. Verder nog handig: het launchscherm waarmee je 13 populaire websites kunt snelstarten: Apple, iPhone Dev Team Blog, Digg, Engadget, Gizmodo en natuurlijk ook… iPhoneclub (bedankt, iMario!).

En daarmee hebben we nog maar een kleine greep uit het totale aanbod van Supreme Preferences genoemd. Het is te installeren via de ModMyI-repo in Cydia als je Winterboard gebruikt. Supreme Preferences is compatibel met de eerste generatie iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPod touch 1G en 2G, maar alleen als je firmware 3.0 of hoger hebt geïnstalleerd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2009, 23:26
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.