Zo download je Super Hexagon gratis via de Apple Store-app

De snelle actiegame Super Hexagon wordt gratis weggegeven als je de app download via Apple's eigen Apple Store-app. In dit artikel lees je hoe je dat precies moet doen.

Super Hexagon icoon.Apple heeft weer eens een leuke app-aanbieding in haar Apple Store-app verstopt. De snelle actiegame Super Hexagon is tijdelijk gratis te downloaden, maar alleen als je hem binnenhaalt via de Apple Store-app. Apple spoort mensen graag aan gebruik te maken van deze Apple Store-app, waardoor er zo nu en dan promotiecodes voor allerlei betaalde apps uitgedeeld worden. Hieronder lees je hoe je deze promotiecode precies kunt bemachtigen.

Super Hexagon is pittige actiegame

In Super Hexagon is het de bedoeling om de muren die in een cirkel op je afkomen te ontvluchten door simpelweg rondjes te draaien. Door de abstracte stijl en snelle bewegingen, werkt het spelen van Super Hexagoon bijna hypnotiserend. De game is zelfs op het allerlaagste niveau behoorlijk pittig en hoe verder je komt, hoe lastiger het spel wordt.

Super Hexagon gratis downloaden met de Apple Store-app

Super Hexagon downloadpagina in Apple Store-app.Via de volgende stappen kun je Super Hexagon gratis downloaden, waardoor je €2,99 op je aankoop bespaart:

  1. Download de Apple Store-app uit de App Store mocht je die nog niet op je toestel hebben staan.
  2. Ga in de Apple Store-app naar het Stores tabblad en scroll een stukje naar onderen.
  3. Bij de banner Maak een pasafspraak voor de Apple Watch veeg je van rechts naar links, waarna er een banner van Super Hexagon tevoorschijn komt.
  4. Tik op de groene balk Download nu gratis en de Apple Store-app zal je automatisch doorsturen naar de App Store met een al ingevulde promotiecode.
  5. De app begint nu met downloaden.

Selecteer de Nederlandse Store
Als je in de buurt van de Duitse grens woont is het belangrijk om te controleren dat een Duitse Apple Store niet dichterbij is. Op die manier loop je de aanbieding mis, al is dit gemakkelijk op te lossen door de locatievoorzieningen uit te schakelen (Instellingen > Privacy > Locatievoorzieningen > Apple Store) en bovenstaande stappen te herhalen.

Hoewel de eerste Belgische Apple Store in Brussel zaterdag open gaat, kun je als Belgische gebruiker nog niet op de normale manier gebruikmaken van deze aanbieding. Hiervoor zul je het land nog wel even op Nederland moeten zetten (en een Nederlands account moeten hebben), door Account > Nederland te selecteren.

Ook kan het zijn, dat je de app niet te zien krijgt op de iPad, ook al gaat het om een universele app die zowel op de iPhone als iPad te gebruiken is. Pak in dat geval de iPhone erbij om de app gratis binnen te hengelen. Daarna kun je gaan spelen op de iPad, door je eerdere aankopen te raadplegen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 september 2015, 12:00
Categorie Apps
Onderwerpen actiegame, apple store
9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.