Apple Music Festival.

Kijk het Apple Music Festival 2015 (nu live)

Het Apple Music Festival is van start gegaan. Vanaf nu kun je de live-optredens meemaken via de Apple TV, iPhone, iPad en iTunes.

apple_music_festival_2015
Vanavond gaat het Apple Music Festival van start in Londen. Apple heeft een speciaal kanaal daarvoor beschikbaar gesteld op de Apple TV. Zo kun je dus op het televisiescherm kijken en luisteren naar bekende artiesten. Open je het Apple TV-kanaal, dan zie je een lijst met de topartiesten en het schema. Ook op de iPhone, iPad en in iTunes kun je kijken.


Als openingsact gaat Ellie Golding op zaterdag 19 september van start en ruim tien dagen later eindigt het festival met Florence & The Machine.

19 september: Ellie Goulding
20 september: Take That
21 september: Carrie Underwood
22 september: One Direction + Little Mix
23 september: The Weeknd
24 september: The Chemical Brothers
25 september: Disclosure + LION BABE + NAO
26 september: Pharrell Williams + Leon Bridges
27 september: Mumford & Sons + Jack Garratt
28 september: Florence & The Machine + James Bay

Apple Music Festival op Apple TV, iPhone en iPad

Zodra de optredens zijn begonnen kun je op de Apple TV, de iPhone en iPad kijken naar de artiesten. Op de Apple TV is er een teller, waarmee je kunt zien over hoeveel dagen en uren het optreden begint. Is een naam nog onbekend voor je, dan kun je een korte biografie lezen. Eventueel kun je bekijken welke albums ze in iTunes hebben staan.

Apple Music Festival met Ellie Goulding.

Apple Music Festival is de nieuwe naam voor het iTunes Festival. In voorgaande jaren duurde het festival een maand, maar met de naamswijziging is het festival zelf ook iets anders van opzet geworden. Tickets zijn alleen beschikbaar voor Britten, maar iedereen kan wereldwijd de optredens live bekijken via de Apple TV, iTunes, iPhone en iPad. Er staan dit jaar ook veel Apple-bevriende artiesten op het programma, die we eerder al prominent in de programmering van Apple Music tegenkwamen. Het festival is ingekort van een volledige maand tot slechts 10 dagen. Geen slechte ontwikkeling trouwens, want in voorgaande jaren duurde het zo lang dat we halverwege de maand wel weer een beetje de interesse waren verloren. Toch is er ook iets hetzelfde gebleven: het podium is nog steeds The Roundhouse in Londen. Hoofdacts zijn Pharrell Williams, One Direction en Florence + The Machine.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 september 2015, 22:39
Categorie Apple
Onderwerp apple music festival

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.