Stuur links in Google Chrome naar je iPhone

Met de Google Chrome-extensie Chrome to iPhone verzend je gemakkelijk links van een computer naar jouw telefoon.
Vincent Davids - · Laatst bijgewerkt:

Chrome to iPhoneMet de Google Chrome-extensie Chrome to iPhone verzend je links van een computer naar jouw telefoon. De extensie voor Chrome voegt een klein icoontje toe aan de internetbrowser Google Chrome. Klik op het icoontje en de pagina die je op dat moment voor je hebt wordt automatisch naar jouw iPhone gestuurd. Helaas openen de URL’s nog niet automatisch in de browser van je telefoon, zoals bij Chrome to Android, maar moet je eerst op een icoontje op je home screen drukken.

Versie 1.1 van Chrome to iPhone is sinds deze week te installeren. Google heeft nog een aantal verbeterpunten in petto. Op dit moment accepteert je iPhone alleen links vanaf één computer. In de toekomst moeten meerdere Chrome-installaties links naar één iOS-apparaat kunnen verzenden. Of nog beter: ondersteuning voor meerdere iOS-apparaten vanuit één browser. Handig als een baas al zijn medewerkers een bepaalde pagina wil sturen.

Chrome to iPhone werkt nog niet in andere browers, zoals Mozilla Firefox, Internet Explorer en Safari. Op zoek naar een alternatief? myPhoneDesktop doet ongeveer hetzelfde, maar deze toepassing is niet gratis.

Via: App Advice

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 mei 2013, 14:04
Categorie iOS
Onderwerpen google, Internet, webbrowser

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.