Gerucht: iPod-evenement op 7 september

Apple zou volgens een artikel in Bloomberg van plan zijn om al op 7 september een iPod-evenement te organiseren. Niet op 8 september.

ipod touchOver het iPod-evenement van 2010 circuleren inmiddels meerdere data. Nu is er weer een nieuwe, genoemd in een Bloomberg-artikel. Op 7 september zal het jaarlijkse Apple iPod-evenement plaatsvinden, zo meldt de financiële nieuwsdienst. Dat is één dag eerder dan de datum van 8 september, die eerder nog werd genoemd. Bloomberg baseert zich daarbij op twee bronnen die goed op de hoogte zouden zijn.

Of het nu op dinsdag of woensdag (of op een andere dag begin september) plaatsvindt: de geruchtenmolen draait op volle toeren. De nieuwste iPod-generatie komt eraan, met misschien wel een iPod shuffle met touchscreen en een iPod touch met één of twee camera’s zodat je via Wi-Fi kan videochatten. Er zijn op internet al beelden van mogelijke onderdelen verschenen, die de indruk wekken dat er een opening voor een frontcamera in de behuizing zit. Ook zijn er al weken geruchten over de opvolger van de huidige Apple TV, die iTV kan gaan heten. Een eventueel derde nieuwtje is een firmware-update voor de iPad, die voor komend najaar was beloofd.

Via: Macrumors

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 augustus 2010, 11:21
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen geruchten, ipod touch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.