Stievie Free is er nu ook op de iPhone.

Kijk nu ook gratis Belgische tv op je iPhone met Stievie Free

De Belgische tv-app Stievie is er vanaf vandaag ook voor de iPhone. Met Stievie kijk je gratis live naar een aantal Belgische zenders, of kijk je shows later terug.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Stievie Free is er nu ook op de iPhone.

Sinds december 2015 kunnen Belgische iPad-gebruikers gratis tv-kijken en tot zes dagen lang terugkijken met Stievie Free (link). De app van het Belgische Medialaan is vanaf vandaag ook op de iPhone beschikbaar, zodat je ook op je smartphone snel je favoriete programma’s kunt meepakken.

Stievie Free was al langer beschikbaar voor de PC en iPad, en laat je programma’s bekijken van de Belgische zenders VTM, 2BE, Vitaya, VTMKZOOM, Qmusic en Kadet. De keuze is aan jou of je ze live wilt zien, of achteraf een show terugkijkt.

Stievie Free is een groot succes

Volgens Medialaan slaat de tactiek van Stievie Free aan; inmiddels hebben 700.000 Vlamingen al een volledige aflevering via de dienst bekeken, zo schrijft VTM. Nu de app ook op smartphones beschikbaar is, ligt de drempel nog lager om snel even een show mee te pakken.

Om Stievie Free te gebruiken zul je wel een Medialaan-account aan moeten maken. Ook zitten er reclames in deze gratis app verwerkt. Volgens Stievie Free wordt in de toekomst de optie toegevoegd om opnames te maken en later terug te kijken. Stievie Free eindigde op de tweede plaats in de categorie Beste Belgische app in onze iCulture Awards van 2015.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 maart 2016, 15:26
Categorie Apps
Onderwerpen belgie, stievie, televisie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.