Stievie Free voor de iPad laat je tv-programma's en live tv kijken.

Stievie Free voor gratis tv-kijken nu beschikbaar voor iPad in Belgische App Store

Steve Free is vanaf nu beschikbaar voor de iPad. Met de app is het mogelijk om gratis en met reclame programma's van vijf Belgische televisiezenders te bekijken. Ook live tv-kijken is een mogelijkheid.

Stievie iPadStievie is een Belgische terugkijkdienst voor televisieprogramma’s. Eind 2013 begon Stievie als betaalde terugkijkdienst voor 10 Belgische televisiezenders, vergelijkbaar met het Nederlandse Nlziet. De gratis variant met de naam Stievie Free werd afgelopen zomer al aangekondigd en vanaf vandaag is deze beschikbaar voor de iPad.

Stievie Free: programma’s van VTM, 2BE en meer

Met Stievie Free voor de iPad kun je niet alleen programma’s gratis terugkijken, maar is er ook de mogelijkheid om live tv te kijken. Het gaat in totaal om vijf zenders: VTM, 2BE, Vitaya, VTM KZOOM en Qmusic. Om gebruik te kunnen maken van Stievie Free heb je een MEDIALAAN-account nodig, het bedrijf achter de vijf televisiezenders. Voordat je een programma terugkijkt, krijg je in deze gratis versie wel reclame voorgeschoteld.

Stievie Free voor de iPad laat je tv-programma's en live tv kijken.

De app is verschenen voor de iPad, een iPhone-versie volgt later. Je kunt daarom op dit moment Stievie Free kijken via een computer en tablet, zowel via Wi-Fi als een mobiele internetverbinding. In de loop van 2016 moet het mogelijk zijn om ook gebruik te maken van Stievie Free met je smartphone en televisie. Ook opnames maken is in aantocht en wordt later toegevoegd aan de Stievie Free-app.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 december 2015, 16:45
Categorie Apps
Onderwerpen belgie, ipad, stievie, televisie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.