Steve Jobs nog steeds druk achter de schermen van Apple

Volgens de Wall Street Journal heeft Steve Jobs nog steeds de touwtjes in handen bij Apple. Hij schijnt zich tijdens zijn ziekteverlof vooral te hebben beziggehouden met de gebruikersinterface van iPhone OS 3.0 en een nieuw draagbaar apparaat.

ipod touch hdVolgens de Wall Street Journal heeft Steve Jobs nog steeds de touwtjes in handen bij Apple. Hij schijnt zich tijdens zijn ziekteverlof vooral te hebben beziggehouden met de gebruikersinterface van iPhone OS 3.0 en een nieuw draagbaar apparaat, dat een kruising is tussen een laptop en een iPhone. Jobs beoordeelt nog regelmatig nieuwe producten en productplannen, waaronder een apparaat met een 10 inch touchscreen, dat kleiner is dan een normale laptop. WSJ verwacht dat Jobs in juni gewoon weer terugkomt.

Apple-woordvoerder Steve Dowling zei tegen de krant: “Steve continues to look forward to returning to Apple at the end of June.” Ondertussen regelt Chief Operating Officer Tim Cook de dagelijkse gang van zaken. Gizmodo merkt uit het artikel nog wel op, dat het wat vreemd is dat bestuursleden van Apple rechtstreeks met Jobs’ artsen praten. Dat kan Jobs toch zeker zelf wel af?

Via: Wall Street Journal en Reuters

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 april 2009, 11:59
Categorie Apple
Onderwerpen apple, gezondheid, netbook, portable, steve jobs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.