Stanford start op 5 januari weer met cursus iPhone Application Development

Stanford University start op 5 januari weer met de cursus iPhone Application Development. De cursus is ook via iTunes U te volgen, voor mensen die geen student bij Stanford zijn.

stanfordDe universiteit van Stanford is een van de weinige ter wereld waar je een cursus iPhone-programmeren kunt volgen, met gastcolleges van Apple-medewerkers. Op 5 januari 2010 begint de nieuwe cursus, die naar verwachting vol zal zitten. Studenten die erbij willen zijn, moeten daarom op dinsdag om 16:15 uur lokale tijd tijdig komen opdagen om een plekje in de collegebanken te vinden.

Alleen studenten die bij Stanford staan ingeschreven krijgen toegang tot de cursus, die wordt gedoceerd door Alan Cannistraro en Josh Shaffer. Geen Stanford-student, maar toch zin om de lessen te volgen? Via iTunes U zullen de colleges ook worden gepubliceerd, zodat iedereen mee kan doen. Er zijn op die manier alleen geen studiepunten mee te verdienen.

Meer info: Stanford
Tipgever: 2dennis

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 januari 2010, 15:24
Categorie Apps
Onderwerpen developers, itunes, stanford

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven? Apple is in 2019 gestopt iTunes, maar er zijn opvolgers!

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.