Suggestie: Apple Tablet krijgt via tethering 3G-verbinding van de iPhone

De iSlate krijgt volgens Walt Mosspuppet geen 3G-verbinding, maar gaat via tethering profiteren van de 3G-verbinding die al op je iPhone zit.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

mosspuppetWalt Mosspuppet is een pop die de bekende journalist Walt Mossberg van The Wall Street Journal naspeelt. Wat Mosspuppet zegt moet je niet al te serieus nemen, net zoals je de opmerkingen van Fake Steve Jobs niet al te letterlijk moet geloven. Toch doet Mosspuppet op zijn blog een interessante suggestie: de iSlate krijgt geen 3G-verbinding maar zal via een tethering-verbinding contact maken met internet.

De iSlate krijgt Wi-Fi en Bluetooth, maar geen 3G. Geniaal, denkt de pratende pop, want daarmee dwingt Steve Jobs je om een duizend dollar kostende accessoire voor je iPhone te kopen.

Ondanks dat het maar een grap is, valt er wel wat voor te zeggen. In 2007 kondigde Palm de Foleo aan, een simpele laptop die als uitbreiding van je Palm-telefoon was bedoeld. Dat product is nooit op de markt gekomen, misschien omdat de media het product al hadden afgebrand voordat Palm aan de massaproductie kon beginnen. Mijn inschatting is dat een Apple Tablet zonder 3G anno 2010 ook niet zo goed zal vallen bij de gebruikers: als de iSlate een makkelijk te gebruiken apparaat moet worden, wil je niet eerst met tethering gaan zitten prutsen. Maar een originele suggestie is het wel. Mosspuppet’s blog is bovendien leuk om weer eens onder de aandacht te brengen.

Via: Mosspuppet

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 januari 2010, 20:24
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen ipad, islate

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.