Spotify voor iPhone krijgt offline zoekfunctie

De iPhone- en iPad-app van Spotify laat je muziek zoeken zonder internetverbinding. Het gaat daarbij enkel om je offline opgeslagen nummers.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Spotify iPhone app-icoon iPad iOSDe iPhone- en iPad-app van Spotify is slimmer geworden met offline opgeslagen muziek. De muziekstreamingdienst introduceert een zoekfunctie voor muziek die je hebt bewaard voor offline gebruik van de app. Als je veel nummers, afspeellijsten en/ of albums hebt opgeslagen, hoef je die dus niet meer door te ploeteren. Het is niet bekend of de update al voor iedereen beschikbaar is.


Dat lijkt logisch omdat de nieuwe offline zoekfunctie in de update-omschrijving staat vermeld, maar de vorige updates van Spotify werden gefaseerd uitgerold over de gebruikers.

In de vorige update van 2 juni, introduceerde Spotify nog een schakelaar voor het opslaan van je opgeslagen muziek op de pagina Jouw muziek -> Nummers. Daar is bij ondergetekende de zoekfunctie in ieder geval niet te vinden. De algemene zoekfunctie van de applicatie geeft ook nog steeds niet thuis zonder internetverbinding.

Spotify

Spotify is 's werelds grootste muziekstreamingdienst. Met Spotify kun je gratis of tegen betaling muziek streamen vanaf je iPhone of iPad. De gratis versie heeft reclame en laat je niet on-demand elk nummer afspelen, terwijl je met de betaalde Spotify Premium onbeperkt muziek naar keuze kunt luisteren. Er zijn op maat gemaakte afspeellijsten, je kunt gebruikmaken van Spotify Connect of AirPlay en nog veel meer. Behalve muziek vind je op Spotify ook veel populaire podcasts, zowel Nederlandse als vanuit het buitenland.

Spotify

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.