Spotify Car View

Reacties voor: Spotify stopt met Autoweergave (Car View)

Twee jaar geleden introduceerde Spotify de autovriendelijke 'Car View' weergave. Nu wil het bedrijf er weer mee stoppen.
Lees het complete artikel → Spotify stopt met Autoweergave (Car View)
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Als er geen gelijkwaardige oplossing komt is het einde Spotify voor mij. Heb Premium ‘gratis’ door een oud KPN abonnement dat eigenlijk ook aan vervanging toe is, en met YouTube Premium valt goed te onderzoeken of YouTube Music een goed alternatief vormt. Jammer dat laatstgenoemde geen MacOS App heeft. Rij veel auto, heb dan muziek op, en ga zeker geen extra kastje aanschaffen.

  2. Hmmm, mij bekruipt het gevoel dat hier een wereld achter schuil gaat. Het zal toch niet zo zijn dat Google Spotify betaalt om dit weg te halen om zo hun sleepnet te vergroten?
    Follow the money, ga eens op onderzoek uit?

  3. Prima, ik gebruik Autoweergave toch nooit, t beperkt veel te veel

  4. Origineel geplaatst door Martin
    Als er geen gelijkwaardige oplossing komt is het einde Spotify voor mij. Heb Premium ‘gratis’ door een oud KPN abonnement dat eigenlijk ook aan vervanging toe is, en met YouTube Premium valt goed te onderzoeken of YouTube Music een goed alternatief vormt. Jammer dat laatstgenoemde geen MacOS App heeft. Rij veel auto, heb dan muziek op, en ga zeker geen extra kastje aanschaffen.

    Je kan de webapp installeren via Chrome (misschien ook via Safari geen idee of dat werkt )

  5. Wat zal ik dat gaan missen! NOT!

  6. Fijn dat het verdwijnt, werkt zeer storend als je met Apple Car Play werkt en je toch op de telefoon iets wil opzoeken dat niet werkt via ACP.

  7. Eindelijk. Wat een vervelende functionaliteit was dat zeg; erg belerend (komt ongevraagd in actie) en de helft van de interface ongewild weg. Helemaal in combinatie met Carplay. Goede zet wat mij betreft!

  8. Spotify slaat toch regelmatig de plank mis, zo ook met deze waardeloze weergave. Zeer storend en juist meer afleidend dan dat het je makkelijk gemaakt wordt. Gelukkig werkt het via Apple CarPlay beter. Wat ook voor geen meter werkt is lokale downloads op je Apple Watch. Handig om bijv mee te sporten maar het werkt voor geen meter. Sta je half uur te pielen terwijl je met je workout wil beginnen. Toch maar eens serieus overwegen om Apple Music als standaard te gaan gebruiken en Spotify vaarwel te zeggen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.