Spotify geoptimaliseerd voor iPhone 6 en iPhone 6 Plus

De Spotify-app is geoptimaliseerd voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Het beeld van de applicatie is dus niet langer uitgerekt.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Spotify is geoptimaliseerd voor de beeldschermen van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. De app oogt op de nieuwe iPhones niet langer ‘opgerekt’, maar knoppen en lijsten hebben weer het juiste formaat.


Spotify iPhone 6In de Spotify-app zie je nu ook duidelijk staan waar de mensen die je volgt naar luisteren. Je weet hierdoor in één oogopslag ook welke nummers hoog scoren in je vriendenkring. In een speciale afspeellijst onder Bladeren vind je alle tracks van je netwerk. Deze optie zou echter nog niet voor alle gebruikers beschikbaar zijn.

Lees ook: Dossier: Spotify

De update van Spotify volgt kort op een update die voor iPad-gebruikers interessant was. Op 8 december kregen bezitters van Apple’s tablet ook de Ontdek-sectie van Spotify, waarmee je door allerlei playlists kan bladeren die bij het moment passen. De Ontdek-sectie bevat verder een overzicht van nieuwe releases en afspeellijsten die aansluiten op bepaalde stemmingen, zoals concentratie op het werk of workout-muziek.

We vroegen eerder aan ontwikkelaars van grote, Nederlandse apps hoe hun iPhone 6-updates ervoor staan. Veel partijen wachten tot ze nog meer functies hebben ontwikkeld, zodat ze alles in één keer beschikbaar kunnen stellen.

Informatie

Laatst bijgewerkt
11 december 2014 om 15:21
Onderwerp
Categorie
Apps

Spotify

Spotify is 's werelds grootste muziekstreamingdienst. Met Spotify kun je gratis of tegen betaling muziek streamen vanaf je iPhone, iPad, Mac of ander device. De gratis versie heeft reclame en laat je niet on-demand elk nummer afspelen, terwijl je met de betaalde Spotify Premium onbeperkt muziek naar keuze kunt luisteren. Er zijn op maat gemaakte afspeellijsten, je kunt gebruikmaken van Spotify Connect of AirPlay en nog veel meer. Behalve muziek vind je op Spotify ook veel populaire podcasts, zowel Nederlandse als vanuit het buitenland.

Spotify

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.