spotify equalizer

Spotify geoptimaliseerd voor iPhone 6 en iPhone 6 Plus

De Spotify-app is geoptimaliseerd voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Het beeld van de applicatie is dus niet langer uitgerekt.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Spotify is geoptimaliseerd voor de beeldschermen van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. De app oogt op de nieuwe iPhones niet langer ‘opgerekt’, maar knoppen en lijsten hebben weer het juiste formaat.

Spotify iPhone 6In de Spotify-app zie je nu ook duidelijk staan waar de mensen die je volgt naar luisteren. Je weet hierdoor in één oogopslag ook welke nummers hoog scoren in je vriendenkring. In een speciale afspeellijst onder Bladeren vind je alle tracks van je netwerk. Deze optie zou echter nog niet voor alle gebruikers beschikbaar zijn.

Lees ook: Dossier: Spotify

De update van Spotify volgt kort op een update die voor iPad-gebruikers interessant was. Op 8 december kregen bezitters van Apple’s tablet ook de Ontdek-sectie van Spotify, waarmee je door allerlei playlists kan bladeren die bij het moment passen. De Ontdek-sectie bevat verder een overzicht van nieuwe releases en afspeellijsten die aansluiten op bepaalde stemmingen, zoals concentratie op het werk of workout-muziek.

We vroegen eerder aan ontwikkelaars van grote, Nederlandse apps hoe hun iPhone 6-updates ervoor staan. Veel partijen wachten tot ze nog meer functies hebben ontwikkeld, zodat ze alles in één keer beschikbaar kunnen stellen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 december 2014, 15:21
Categorie Apps
Onderwerp spotify

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.