apple watch met bandje

‘Massaproductie Apple Watch start in januari 2015’

De massaproductie van de Apple Watch is nabij: mogelijke productieproblemen zijn opgelost en Apple's fabrikanten zijn klaar voor de productie in januari.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

apple-watch-vierkantDe massaproductie van de Apple Watch gaat van start in januari 2015, aldus bronnen van United Daily News. De smartwatch wordt gemaakt door fabrikant Quanta. Een aantal problemen die de productie van de Apple Watch in de weg stonden zijn door Quanta inmiddels opgelost.

In september werd ook beweerd dat de productie van de Apple Watch in januari begon, maar toen waren we nog vrij ver verwijderd van het daadwerkelijke moment. Januari is inmiddels een stuk dichterbij, wat betekent dat ook Apple de boel op orde moet hebben. Aangezien de bronnen bevestigen dat de massaproductie nog gepland staat voor januari 2015, lijkt het er op dat alles nog verloopt zoals Apple anticipeerde.

Quanta heeft voor de productie van de Apple Watch het afgelopen half jaar veel meer personeel aangenomen. Inmiddels werken bij de fabrikant 10.000 mensen – eerst waren dat er nog maar 3.000.

De massaproductie van de Apple Watch is één van de laatste stappen voor de verkoop. Deze verkoop begint officieel in begin 2015. Geruchten wijzen op de lente. Hoewel de Apple Watch nog niet uit is, kunnen ontwikkelaars wel alvast met WatchKit speciale horloge-apps maken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 december 2014, 19:59
Categorie Geruchten
Onderwerp apple watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.