spotify equalizer

Spotify kondigt gezinsbundel Spotify Family aan

Spotify heeft het gezinsabonnement Spotify Family aangekondigd. Daarmee willen ze het afsluiten van meerdere accounts binnen een gezin stimuleren.

spotify equalizerSpotify heeft een gezinsbundel aangekondigd, waarmee mensen binnen hetzelfde huishouden ieder naar hun eigen muziek kunnen luisteren. Nu maken gezinnen nog vaak gebruik van hetzelfde account, maar dat heeft nadelen: je kunt niet met meerdere personen naar muziek luisteren en de luisterstatistieken worden beïnvloed door de muzieksmaak van huisgenoten.

Bij Spotify Family is er sprake van een hoofdaccount dat je steeds voor vijf euro extra kunt uitbreiden met een extra account voor een gezinslid. In totaal kun je het abonnement uitbreiden tot vijf accounts binnen een gezin. Het abonnement van de hoofdaccounthouder kost nog steeds €9,99, bij één extra account betaal je €14,99 en bij twee extra accounts €19,99. In het duurste geval ben je €29,99 kwijt voor een hoofdaccount en vier aanvullende accounts van gezinsleden.

De gezinsleden hoeven trouwens niet allemaal in hetzelfde huis te wonen. Ouders kunnen ook een eigen abonnement afsluiten en hun studerende kinderen een eigen account geven.

Spotify Family is nu al beschikbaar in Nederland en wordt de komende weken verder uitgerold in de rest van de wereld. Met het nieuwe abonnement probeert Spotify gebruikers ervan te overtuigen dat ze een eigen account nodig hebben niet niet langer gratis ‘meeliften’ op een bestaand account.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 oktober 2014, 13:35
Categorie Diensten
Onderwerpen gezin, spotify

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.