iMac Pro accessoires: Mac toetsenbord, trackpad en muis.

Zo krijg je Apple’s muis, toetsenbord en trackpad in spacegrijs, zonder iMac Pro

Ben je verliefd geworden op de spacegrijze accessoires die geleverd worden bij de iMac Pro? Apple verkoopt ze helaas niet los, maar er is toch een manier om aan spacegrijze varianten van de Magic Mouse, Trackpad en Keyboard te komen.

iMac Pro accessoires
De iMac Pro is sinds vandaag te bestellen en wordt geleverd met een exclusieve spacegrijze versie van het Magic Keyboard en Magic Mouse 2 (of Magic Trackpad 2). Helaas zijn deze accessoires in spacegrijs niet los te koop. Mocht je deze donkere versies toch graag willen hebben zonder dat je daar een dure iMac Pro voor hoeft te kopen, dan is daar een oplossing voor.

Spacegrijze Magic Mouse, Keyboard en Trackpad

Apple brengt al jarenlang haar eigen Mac-accessoires uit in een zilver/witte uitvoering. Dit geldt zowel voor het Magic Keyboard als voor de Magic Mouse en Magic Trackpad. Liefhebbers van donkerdere kleuren hopen al jaren op spacegrijze versies van deze accessoires, maar helaas heeft Apple deze nooit beschikbaar gesteld. Tot vandaag, al moet je daar wel een iMac Pro van minimaal €5.499 bij kopen.

Toch is er een alternatieve manier om aan deze accessoires te komen. Het bedrijf ColorWare is gespecialiseerd in het personaliseren van allerlei gadgets. Van gekleurde AirPods tot een iPhone 7 Plus in Macintosh-kleuren. ColorWare biedt nu ook speciale spacegrijze versies van zowel de Magic Mouse 2, Magic Trackpad 2 als het grote Magic Keyboard met numeriek toetsenblok aan.

Magic-accessoires in spacegrijs bij ColorWare.

Of het uiteindelijke eindresultaat van ColorWare hetzelfde is als de spacegrijze versies die je bij de iMac Pro krijgt, is moeilijk te zeggen. Het spacegrijs van de muis die je bij de iMac Pro krijgt, is identiek aan de spacegrijze versie van de iPhone 8 en iPhone X. Uit de renders op de website van ColorWare is lastig af te leiden of het om dezelfde teint spacegrijs gaat, maar ColorWare is momenteel de enige optie om in de buurt te komen van de kleuren die je bij de iMac Pro krijgt. Het toetsenbord kost bij ColorWare $289, terwijl de muis en trackpad respectievelijk $129 en $199 kosten. Let er wel op dat het toetsenbord alleen met een Amerikaanse indeling beschikbaar is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 december 2017, 18:15
Categorie Accessoires
Onderwerpen imac pro, magic keyboard, magic mouse, magic trackpad, spacegrijs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.