Zo krijg je Apple’s muis, toetsenbord en trackpad in spacegrijs, zonder iMac Pro

Ben je verliefd geworden op de spacegrijze accessoires die geleverd worden bij de iMac Pro? Apple verkoopt ze helaas niet los, maar er is toch een manier om aan spacegrijze varianten van de Magic Mouse, Trackpad en Keyboard te komen.

iMac Pro accessoires
De iMac Pro is sinds vandaag te bestellen en wordt geleverd met een exclusieve spacegrijze versie van het Magic Keyboard en Magic Mouse 2 (of Magic Trackpad 2). Helaas zijn deze accessoires in spacegrijs niet los te koop. Mocht je deze donkere versies toch graag willen hebben zonder dat je daar een dure iMac Pro voor hoeft te kopen, dan is daar een oplossing voor.

Spacegrijze Magic Mouse, Keyboard en Trackpad

Apple brengt al jarenlang haar eigen Mac-accessoires uit in een zilver/witte uitvoering. Dit geldt zowel voor het Magic Keyboard als voor de Magic Mouse en Magic Trackpad. Liefhebbers van donkerdere kleuren hopen al jaren op spacegrijze versies van deze accessoires, maar helaas heeft Apple deze nooit beschikbaar gesteld. Tot vandaag, al moet je daar wel een iMac Pro van minimaal €5.499 bij kopen.

Toch is er een alternatieve manier om aan deze accessoires te komen. Het bedrijf ColorWare is gespecialiseerd in het personaliseren van allerlei gadgets. Van gekleurde AirPods tot een iPhone 7 Plus in Macintosh-kleuren. ColorWare biedt nu ook speciale spacegrijze versies van zowel de Magic Mouse 2, Magic Trackpad 2 als het grote Magic Keyboard met numeriek toetsenblok aan.

Magic-accessoires in spacegrijs bij ColorWare.

Of het uiteindelijke eindresultaat van ColorWare hetzelfde is als de spacegrijze versies die je bij de iMac Pro krijgt, is moeilijk te zeggen. Het spacegrijs van de muis die je bij de iMac Pro krijgt, is identiek aan de spacegrijze versie van de iPhone 8 en iPhone X. Uit de renders op de website van ColorWare is lastig af te leiden of het om dezelfde teint spacegrijs gaat, maar ColorWare is momenteel de enige optie om in de buurt te komen van de kleuren die je bij de iMac Pro krijgt. Het toetsenbord kost bij ColorWare $289, terwijl de muis en trackpad respectievelijk $129 en $199 kosten. Let er wel op dat het toetsenbord alleen met een Amerikaanse indeling beschikbaar is.

Bekijk ook

iMac Pro: dit zijn de geruchten over de grotere iMac voor professionals

Alles over de iMac Pro, de grotere iMac met 27-inch of 30-inch scherm. Bekijk een overzicht van de geruchten, mogelijke releasedatum en verwachte functies. En is de meest recente iMac Pro nog een goede aankoop? Dat vertellen we je ook!

iMac Pro

De iMac Pro was Apple's krachtige alles-in-één desktop Mac voor professionals, die van 2017 tot 2021 verkrijgbaar was. Sindsdien is er geen opvolger verschenen. Apple heeft wel de gewone 24-inch iMac en de Mac Studio (zonder display) in het assortiment. Lees alles over de iMac Pro, het kopen van een Mac-desktop en Mac-computers vergelijken.

iMac Pro

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.